Έκλεισε την πόρτα της Cytavision η Ομόνοια, αλλά

Την απόφαση της Ομόνοιας να διακόψει τις επαφές με την Cyta κοινοποίησε στο συμβούλιο του ημικρατικού οργανισμού η διοίκηση των «πρασίνων».
 
Το λαοφιλές σωματείο και ο ημικρατικός οργανισμός ήταν σε επαφές για προβολή των εντός έδρας αγώνων της ομάδας για την πενταετία 2019-2024 και μάλιστα υπήρχε προφορική συμφωνία έναντι του ποσού των 8,5 εκατ. ευρώ (1,7 εκατ. ευρώ τον χρόνο).
 
Τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν και οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών κατέληξαν σε αδιέξοδο με την Ομόνοια να ενημερώνει την Cyta πως σταματά τις διαπραγματεύσεις μετά τα αιτήματα, που όπως υποστηρίζει το τριφύλλι, ζήτησε ο ημικρατικός οργανισμός, μεταξύ των οποίων και η εγγύηση πως το σωματείο θα υφίσταται το 2019, όταν θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία τους.
 
Στην Ομόνοια θεωρούν ότι είναι νομικά καλυμμένοι και αναμένουν την αντίδραση της Cyta. Όπως πληροφορείται ο REPORTER το όλο θέμα δεν έχει κλείσει οριστικά και πολλά θα εξαρτηθούν από την επόμενη κίνηση του διοικητικού συμβουλίου της Cyta. 
 

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας