«ΚΟΠ είναι όσοι φωνάζουν, αλλά ψηφίζουν τον Κουτσοκούμνη»

Τα σωματεία και όχι την ΚΟΠ ανέδειξε ως υπαίτια για τα κακώς κείμενα του κυπριακού ποδοσφαίρου ο Ανδρέας Ανδρονίκου, ως προσκεκλημένος του Κώστα Μαλέκκου στη ραδιοφωνική εκπομπή «ΟΛΑ ΜΑΛΕ», στον SUPER SPORT FM 104.0.


«Ποια είναι η ΚΟΠ; Κάπου άκουσα ξανά αυτό το όνομα. Η ΚΟΠ είναι αυτοί που φώναζαν οι πρόεδροι να φύγει ο Κουτσοκούμνης και τον ψήφιζαν. Είναι όλοι αυτοί που φωνάζουν και στο τέλος είναι όλοι μαζί. Εγώ θα πω την άποψη μου. Δυστυχώς δεν είμαστε σοβαρός λαός ώστε να διορθώσουμε τα κακώς έχοντας και το κακό είναι ψηλά, είναι στο κεφάλι», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ανδρονίκου.
 
«Το ποδόσφαιρο μας προόδευσε, οι διαιτητές όχι»
Ο πάλαι ποτέ διαιτητής εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικριτικός για το επίπεδο των Κύπριων ομολόγων του. «Το έλεγα πάντα ότι το ποδόσφαιρο μας προόδευσε. Η Εθνική μας πλησίασε και τα μπαράζ. Οι ομάδες μας πήγαν στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά οι διαιτητές μας δεν πάνε -δεν είναι τυχαίο. Η Μάλτα παίρνει διαιτητή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Φινλανδία δεν παίρνει ομάδες Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά οι διαιτητές τους σφυρίζουν ημιτελικά Τσάμπιονς Λιγκ», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ανδρονίκου, ο οποίος ακολούθως εξέφρασε την άποψη του για τους καλύτερους διαιτητές στην Κύπρο: «Νικόλας Νεοκλέους και Λούκας Σωτηρίου».
Ο πάλαι ποτέ διαιτητής αναφέρθηκε και στην επιθετικότητα που έβγαζε σε κάποιους ρέφερι ως τηλεοπτικός αναλυτής: «Δεν δέχομαι να με περιπαίζουν και τους πέρασα αυτό το μήνυμα. Κορόιδο δεν θέλω να είμαι. Έλεγα τότε στον πρόεδρο της ΚΟΠ ότι είναι πέντε άτομα, βρείτε τους κι απομονώστε τους. Αυτοί οι πέντε διαπρέπουν…»
  

Δειτε Επισης

Φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΠΑΟΚ στην Ολλανδία
Ανακοίνωσε τον Λούκα Μπόγκνταν η ΑΕΛ
Η Κοπεγχάγη ανακοίνωσε την απόκτηση του Κοτάρσκι
Ο ΚΟΑ περνά στην πρακτική εφαρμογή του προγράμματος «Start to Talk Cyprus»
Απαντά στον ΠΑΣΠ ο ΚΟΑ-«Με αμέτρητες δηλώσεις του ο Νεοφυτίδης, απαξιώνει και ειρωνεύεται εργολαβικά»
Στον Αρχάγγελο ο Μαρκίνιος, πόζαρε δίπλα στον Ελ Αραμπί (pic)
ΠΑΣΠ: Διευκολύνσεις για έναν επιπλέον ποδοσφαιριστή σε κάθε ομάδα
Τελειωμένη για τους Κροάτες η μεταγραφή του Ίβουσιτς στη Χάιντουκ Σπλιτ
O ΠΑΟΚ καλεί το ταλεντάκι της Ομόνοιας Κωνσταντίνο Αγγελίδη
Στη Σερβία η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ-Δίνει έξι φιλικά, τα δύο ντέρμπι