«Αποδείξαμε ότι φέτος είμαστε καλύτεροι από τον ΑΠΟΕΛ»

Η χρονιά κλείνει με τον καλύτερο τρόπο, ανέφερε ο αρχηγός του Απόλλωνα, Φώτης Παπουλής, σε δηλώσεις του με το τέλος του τελικού. Ήταν ένα παλικαρίσιο κύπελλο στην έδρα του αντιπάλου με δέκα παίκτες, και αποδείχθηκε ότι είμαστε καλύτεροι από τον ΑΠΟΕΛ, σχολίασε μεταξύ άλλων ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχηγού του Απόλλωνα, Φώτη Παπουλή:
«Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα γιατί πετύχαμε μια από τις πιο παλικαρίσιες νίκες στην Κύπρο.  Ήταν ένα παλικαρίσιο κύπελλο στην έδρα του αντιπάλου με δέκα παίχτες. Αποδείξαμε ότι φέτος είμαστε όντως καλύτεροι από τον ΑΠΟΕΛ.  Δείξαμε ότι είμαστε μια ομάδα ψυχωμένοι και το θέλαμε πάρα πολύ. Και με δέκα ποδοσφαιριστές όλοι το πιστέψαμε και στο τέλος τα καταφέραμε. Κλείνει η χρονιά με τον καλύτερο τρόπο».
 
Σε ερώτηση αν πετά την κατάκτηση του κυπέλλου κλείνει θετικά η χρονιά είπε:  
«Όταν μιλάμε για Απόλλωνα η διοίκηση Κίρζη έβαλε κάποιες βάσεις. Θέλουμε να καταλήξουμε με ένα πρωτάθλημα. Σίγουρα δεν είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι αφού στόχος είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Μας αφήνει μια πικρόγλυκη γεύση αυτή η χρονιά γιατί δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Τα δείξαμε στα τελευταία στάδια ότι ήμασταν οι καλύτεροι τόσο σε αγώνες εντός όσο και εκτός.  Νομίζω ότι οι βάσεις έχουν μπει. Θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Θα δώσουμε το 110% για να φέρουμε ένα πρωτάθλημα στον Απόλλωνα. Θέλουμε και εμείς την Ευρώπη. Πάμε βήμα-βήμα με σταθερά βήματα».
 
Για τον κόσμο είπε: 
«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο που ήρθε από τη Λεμεσό και μας στήριξε. Νιώθαμε ότι παίζαμε στην έδρα μας. Τους αφιερώνουμε το κύπελλο.  Όλοι μαζί ενωμένοι του χρόνου να προσπαθήσουμε να κάνουμε την υπέρβαση. Ο Απόλλωνα είναι ένα οικοδόμημα. Αν δεν ενωθούμε όλοι δεν πρόκειται να καταφέρουμε τίποτα»
 

Δειτε Επισης

Η καρδιά του EURO U-17 χτυπά στην Κύπρο
Βγαίνει μπροστά ο Παπασταύρου-«Δυστυχώς δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε ο τελικός»
Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο
Η αναφορά του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τη νίκη της Πάφου-«Η χαρά μας είναι εμφανής»
Έγινε χαμός στην Πάφο για το κύπελλο-Πανηγύρισαν με την ψυχή τους (pics)
Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο
Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)