Έκπληξη με Γκίε, στον πάγκο έτοιμος ν’ αγωνιστεί (video)

Μια μεγάλη έκπληξη επεφύλαξε η 22αδα του Σωφρόνη Αυγουστή για τον τελικό κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ καθώς σε αυτή συμπεριλαμβάνεται ο Άμπραχαμ Γκίε.
 
Ο Ιβαρονιανός επιθετικός είναι στον πάγκο της λεμεσιανής ομάδας και έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του μετά από την περιπέτεια της υγείας του που τον κράτησε εκτός δράσης για ενάμιση μήνα.
 
O Aπόλλωνας έλαβε ενημέρωση από τον ΚΟΑ ότι το δελτίο υγείας του ταχύτατου επιθετικού έχει ισχύ και μπορεί ο ποδοσφαιριστής ν' αγωνιστεί αν το αποφασίσει ο Σωφρόνης Αυγουστή. 
 

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές της αγωνιστικής
Ξεσηκωμός στην Πάφο για τον αγώνα με τον Άρη-«Ξεπέρασε τις πέντε χιλιάδες η προπώληση»
Νέα πυρά Παπασταύρου κατά Κούμα με σειρά ερωτημάτων-Προσπάθεια επηρεασμού της διαιτησίας, βλέπουν στην ΑΕΚ
Ανόρθωση και Πάφος διεκδικούν το κύπελλο Νέων Κ-19
Ντερμπάρα τίτλου ανάμεσα σε Πάφο και Άρη με €20 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Θύελλα διαμαρτυριών για τον Ρουμάνο διαιτητή-Τον έθεσαν σε διαθεσιμότητα για «ακατανόητες διαιτητικές αποφάσεις»
ΑΠΟΕΛ Κ16-Το ρόστερ των πρωταθλητών
Απάντηση ΑΕΚ σε Παπασταύρου: «Η σύγκριση μεταξύ δύο ανόμοιων φάσεων είναι επιεικώς αδικαιολόγητη»
Δριμεία επίθεση Παπασταύρου σε Κούμα για τη διαιτησία-«Απέτυχες, είσαι ότι χειρότερο για το θεσμό που υπηρετείς»
Βήμα πρόκρισης στον τελικό για την Πάφο-Κέρδισε με τέσσερα τον Απόλλωνα