Βόμβα Κετσπάγια: «Κάποιους δεν σύμφερε να περιμένουν και έμεινε ο Λέβι»

Την αποκάλυψη πως του έγινε κρούση από την Ανόρθωση και ενώ ζήτησε να του δώσουν παράταση λίγο χρόνο προχώρησαν στην απόφαση παραμονής του Ρόνι Λέβι έκανε ο Τιμούρ Κετσπάγια, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Super Sport FM. 
 
O Γεωργιανός τεχνικός αναφέρθηκε στο μέλλον του, έδωσε τις εκτιμήσεις του για τον τελικό κυπέλλου και απένειμε τα εύσημα στον Πιέρο Σωτηρίου. 
 
 
Για το πως περιμένει τον τελικό:
«Θα έλεγα ότι δίκαια και οι δύο ομάδες βρίσκονται στον τελικό και ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ας κερδίσει ο καλύτερος. Παρόλο ότι το ΑΠΟΕΛ έχει πάρει το πρωτάθλημα και δεν έχει κερδίσει σε κανένα παιχνίδι από τις δύο ομάδες που το ακολουθούσαν στο πρωτάθλημα, αυτό δεν λέει και πολλά πράγματα. Είναι ένας τελικός ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος».
 
Για που θα κριθεί ο τελικός:
«Το ΑΠΟΕΛ έχει την εμπειρία που μπορεί να μην είναι καλύτερο από τις ομάδες που ακολουθούσαν αλλά ξέρει να παίρνει το αποτέλεσμα. Ο Απόλλωνας έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο, έχει παίκτες που είναι επιθετικά καλοί και μπορούν να οργανώσουν το παιχνίδι. Έχει πιο ποιοτική μεσαία γραμμή ο Απόλλωνας, είναι αυτό που λείπει εδώ και αρκετά χρόνια από το ΑΠΟΕΛ. Υστερεί οργανωτικά, ενώ ο Απόλλωνας υπερτερεί, όπως για παράδειγμα ο Ντα Σίλβα που κάνει την διαφορά».
 
Για το τι θα επιλέξει ο Κρίστιανσεν μπροστά από Βινίσιους και Μοράις:
«Αν παίξει ο Μπερτόλιο σημαίνει θα έχει περισσότερη ποιότητα στη μεσαία γραμμή αλλά δεν έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει τον ρόλο που κάνει ο Ντα Σίλβα στον Απόλλωνα. Είναι ομάδες που περιμένεις να παίξουν καλό ποδόσφαιρο στον τελικό».
 
Για το αν θα δούμε αρκετά γκολ στον τελικό:
«Επιθετικά είναι πολύ καλές και οι δύο ομάδες, μπορεί να δούμε αρκετά γκολ».
 
Για το ψυχολογικό κομμάτι:
«Σε ότι αφορά το ψυχολογικό κομμάτι περιμένω ότι το ΑΠΟΕΛ θα είναι σε καλύτερη κατάσταση γιατί πήρε το πρωτάθλημα. Έχει την εμπειρία και το μέταλλο για να κερδίσει ένα παιχνίδι όπως ένας τελικός».
 
Για το κίνητρο του Απόλλωνα:
«Ο Απόλλωνας έχει φθάσει σε πέντε τελικούς τα τελευταία οκτώ χρόνια αλλά το ΑΠΟΕΛ έχει πάρει περισσότερα τρόπαια. Αυτό όμως δεν θα παίξει ρόλο. Περισσότερη πίεση θα έχει ο Απόλλωνας. Το ΑΠΟΕΛ πήρε τον σημαντικότερο τίτλο της χρονιάς, το κύπελλο».
 
Για το αν θα παίξει ρόλο που ο τελικός θα γίνει στο ΓΣΠ:
«Έτσι όπως το είδα ο Απόλλωνας έχει κάνει έδρα το ΓΣΠ. Σίγουρα μπορεί το ΑΠΟΕΛ επειδή παίζει όλη τη χρονιά σε αυτό το γήπεδο να παίξει ρόλο. Μακάρι να είχαμε ένα ακόμη καλό γήπεδο σε Λεμεσό και Λάρνακα αλλά δεν έχουμε. Πρόσφατα πήγα Λεμεσό, κτίζουν τόσα όμορφα πράγματα αλλά δυστυχώς δεν έχουν ένα γήπεδο. Το Τσίρειο δεν είναι ποδοσφαιρικό γήπεδο. Αυτή η πόλη αξίζει ένα γήπεδο».
 
Για το ότι δεν ανακοινώθηκε sold out από τις δύο ομάδες:
«Γενικός δεν έρχεται τόσο πολύς κόσμος στο γήπεδο όπως παλιά. Ίσως κάποιοι να βαρέθηκαν το ποδόσφαιρο. Είναι και η βία αλλά δεν κάνουμε και διαφήμιση του ποδοσφαίρου μας. Δεν είναι ευχάριστα τα παιχνίδια να τα απολαύσει ο κόσμος στο γήπεδο. Είναι και το οικονομικό, δεν πάμε καθόλου καλά. Δυστυχώς δεν έχουμε και αρκετή ποιότητα».
 
Για τον Πιέρο Σωτηρίου:
«Μπράβο του! Ξεκίνησε μαζί μας αλλά το θέμα είναι πως είχε συνέχεια. Βελτιώθηκε, έκανε φοβερή χρονιά φέτος και χαίρομαι που πήρε μεταγραφή στο εξωτερικό. Χαίρομαι που δώσαμε ευκαιρίες σε Κύπριους αλλά δυστυχώς αυτό δεν εκτιμάται από τους παράγοντες. Θέλουν ονόματα. Να πληρώσουν χρήμα να φέρουν ονόματα και όχι παίκτες με όρεξη».
 
Για την μάχη τον δύο προπονητών:
«Είναι οι ποδοσφαιριστές που θα παίξουν μπάλα. Δεν υπάρχουν κάποια μυστικά, έπαιξαν αρκετές φορές μεταξύ τους. Ξέρουν τις αντίπαλες ομάδες, είπαν στους παίκτες το τι πρέπει να κάνουν. Σε τέτοια παιχνίδια είναι λίγα πράγματα που χρειάζεται να πει ένας προπονητής σε ένα παίκτη. Αν δεν έχουν καταλάβει την σημασία του αγώνα και τι πρέπει να κάνουν στο γήπεδο. Δεν υπάρχει νόημα για τίποτα περισσότερο».
 
Για τους τελικούς κυπέλλου που θυμάται:
«Έχω παίξει σαν ποδοσφαιριστής αρκετούς τελικούς αλλά δυστυχώς δεν κέρδισα τους περισσότερους. Κερδίσαμε όμως και σαν προπονητής τελικούς. Στην Κύπρο είναι υποβαθμισμένο το κύπελλο, δεν του δίνουν τόση σημασία όπως στην Αγγλία που είχα παίξει».
 
Για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του:
«Ο λόγος που δεν έχω πιάσει δουλειά είναι πως προτιμώ αντί να πάω σε μια ομάδα στη μέση του πρωταθλήματος, να περιμένω. Δεν αξίζει και δεν έχει νόημα γιατί δεν μπορείς να αλλάξεις και πολλά πράγματα. Έχω μιλήσει με κάποιες ομάδες στο εξωτερικό».
 
Για τα όσα ακούστηκαν για ενδιαφέρον της Ανόρθωσης:
«Κάθε φορά που χρειάζονται βοήθεια λένε το όνομα μου. Όταν είναι καλά δεν λένε τίποτα για αυτό δεν έχει νόημα. Είχα κάποια τηλεφωνήματα αλλά μίλησα με κάποιους ανθρώπους και τους είπα πως θα μιλούσα τέλος του μήνα. δεν μπορούσα να δώσω κάποια απάντηση. Κάποιοι δεν τους σύμφερε να περιμένουν και πήραν την απόφαση να μείνει ο Ρόνι Λέβι. Η ζωή συνεχίζεται».
 
 
 

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League