Φωτιά στις εγκαταστάσεις του Wimbledon

Συναγερμός σήμανε στις δυνάμεις της πυροσβεστικής του Λονδίνου αφού λίγο μετά τις 14.30 το μεσημέρι της Παρασκευής (26/5) ειδοποιήθηκαν για πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στις εγκαταστάσεις που φιλοξενείται το τουρνουά τένις του Wimbledon.
 
Για την ακρίβεια θάμνοι οι οποίοι βρίσκονταν ανάμεσα στην πύλη και το γήπεδο 1 της εγκατάστασης είχαν πάρει φωτιά η οποία εξαπλωνόταν με γοργούς ρυθμούς.
 
Γρήγορα έσπευσαν στο σημείο περίπου 20 άνδρες της πυροσβεστικής και κατάφεραν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να την περιορίσουν και στη συνέχεια να την κατασβέσουν. Το ευτύχημα είναι ότι η φωτιά έγινε γρήγορα αντιληπτή και δεν εξαπλώθηκε στα υπόλοιπα σημεία της εγκατάστασης.
 
Όλα αυτά περίπου ένα μήνα πριν την έναρξη του τουρνουά η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 3 Ιουλίου.
 
Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Στο Qingdao για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Παύλος Κοντίδης
BCL: Ώρα Final-4 για την ΑΕΚ κόντρα στην πανίσχυρη Μάλαγα στην «καυτή» Sunel Arena
Πρωτάθλημα και άνοδος στη Basket League για την Μύκονο, 86-76 τη Μεγαρίδα
Ολυμπιονίκης του ράγκμπι έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο του παρασύρθηκε από τρένο
Το σενάριο που βάζει φωτιά στο ΝΒΑ: Μετά το φιάσκο στα πλέι οφ, οι Λέικερς ονειρεύονται τριάδα Λεμπρόν, Ντόντσιτς και Αντετοκούνμπο
Euroleague: Ανακοινώθηκαν οι οκτώ διαιτητές που θα «σφυρίξουν» στο Final Four του Άμπου Ντάμπι
Στην τελική φάση των πλέι οφ για όγδοη διαδοχική χρονιά ο Κεραυνός
Οι πέντε που έχουν τέσσερα συνεχόμενα Final Four
Τόσα εισιτήρια θα πάρουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στο Final Four του Άμπου Ντάμπι
Οι ώρες των αγώνων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Final Four της EuroLeague στο Άμπου Ντάμπι