Τι από τα δύο ισχύει μίστερ Λέβι

Το ερώτημα που πλανάται μετά την ντροπιαστική εξάρα από τον Απόλλωνα στο Τσίρειο είναι αν ο Ανδρέας Παντελή θα πάρει την απόφαση αποδέσμευσης του Ρόνι Λέβι, ανοίγοντας έτσι την πόρτα της επιστροφής στον Τιμούρ Κετσπάγια.
 
Ουδείς δεν ρώτησε ή μπήκε στη διαδικασία να σκεφτεί αν ο Ισραηλινός θέλει να παραμείνει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και τη νέα χρονιά. Στο τέλος του επαναληπτικού ημιτελικού με τον Απόλλωνα ο Λέβι μίλησε για πρώτη φορά για το μέλλον του στην «Κυρία» και ήταν αινιγματικός.
 
«Από τον καιρό που ήρθα έχουμε κάνει πρόοδο μιας και παραλάβαμε μια ομάδα που φλέρταρε με διαβάθμιση. Διατηρώ συμβόλαιο με την ομάδα και τη νέα χρονιά αλλά θα κάτσω με την οικογένεια μου για το τι είναι καλό για όλους», ανέφερε αρχικά ο Ισραηλινός αλλάζοντας τα μέχρι στιγμής δεδομένα.
 
Με βάση τα λεγόμενα του Λέβι το αν θα είναι στον πάγκο της ομάδας και τη νέα σεζόν δεν εξαρτάται μόνο από τον Ανδρέα Παντελή αλλά και από την οικογένεια του. Στη συνέχεια ο Ισραηλινός έριξε το μπαλάκι στη διοίκηση:
 
«Είμαι συνδεδεμένος με την Ανόρθωση συναισθηματικά. Αν θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω τότε εγώ είμαι εδώ».
 
Τελικά τι από τα δύο ισχύει, κόουτς; Ποιος θα καθορίσει το μέλλον σου στην Ανόρθωση; Η οικογένεια σου ή η διοίκηση της Ανόρθωσης; Γιατί οι δύο πιο πάνω ατάκες, που ήταν και το ζουμί των όσων δήλωσες, δεν συνάδουν το ένα με το άλλο.
 
Όπως και να έχει το θέμα και το καρπούζι και το μαχαίρι είναι στα χέρια του Ανδρέα Παντελή. Αν ο πρόεδρος της Ανόρθωσης δεν ανάψει «πράσινο» παραμονής στον Λέβι ή καλύτερα «κόκκινο» αποχώρησης του, καθώς έχει συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά το όλο θέμα θα παραμένει στάσιμο. Και μένει στάσιμο λόγω Τιμούρ, ο οποίος φαίνεται πως έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με ομάδα της Ρωσίας.
 
Και τα μόνο δεδομένο είναι πως ο Ανδρέας Παντελή δεν θα ρισκάρει να διώξει τον Λέβι αν δεν έχει δεδομένη την επιστροφή Τιμούρ Κετσπάγια.
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League