Ανόρθωση: ο Λέβι είναι η λύση 1a ή 1b

Για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, εν προκειμένω την ηγεσία της Ανόρθωσης, η παραμονή του Ρόνι Λέβι την επόμενη περίοδο εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα και τη διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια. Με άλλα λόγια, μόνον αν ο Γεωργιανός συμφωνήσει με άλλο σύλλογο ή/και δεν καλοβλέπει την εκ νέου εμπλοκή του στο σύλλογο της Αμμοχώστου, θα συνεχίσει στον πάγκο της «Κυρίας» ο Ισραηλινός.
Μετά την επαναφορά του στον προεδρικό θώκο της Ανόρθωσης ο Ανδρέας Παντελή είχε ζητήσει δημόσια να σταματήσει η συζήτηση περί επιστροφής του Τιμούρ, διότι η ομάδα είχε προπονητή. Μετά τη συντριβή στο «Τσίρειο», στην ημιτελική φάση του κυπέλλου, το θέμα επανήλθε δυναμικά στην επικαιρότητα και παραμένει, διότι επισήμως η «Κυρία» το επιτρέπει με τη μη επισημοποίηση της παραμονής του Λέβι.
Ο τελευταίος, σε μια κίνηση τακτικής με ιδιαίτερη σημασία, έσπευσε να υπενθυμίσει ότι η συνέχιση της συνεργασίας του με την Ανόρθωση δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη και πως πρώτα πρέπει να λάβει εχέγγυα μιας καλύτερης πορείας την ερχόμενη περίοδο. Αυτή η αντίδραση του Ισραηλινού αναδεικνύει και το ερώτημα που πρέπει ν’ απαντήσει ο πρόεδρος της «Κυρίας»: είναι ο Λέβι μια άκρως αξιόπιστη λύση για την άκρη του πάγκου την επόμενη σεζόν ή αποτελεί… σωσίβιο, αν δεν τελεσφορήσει η επιστροφή Κετσπάγια.
Η απάντηση είναι σημαντική και θα καθορίσει το μέλλον της ομάδας. Αν ο Λέβι θεωρείται πως καλύπτει όλα τα κριτήρια του προπονητή της επόμενης μέρας για την Ανόρθωση, η παραμονή του πρέπει να επισημοποιηθεί άμεσα και η στήριξή του πρέπει να είναι έμπρακτη και καθολική, ώστε να μπορέσει να παράξει έργο.
Αν όμως ο Ισραηλινός δεν έχει πείσει στον απαιτούμενο βαθμό τον διοικητικό ηγέτη της «Κυρίας», τότε σώφρον είναι να αποχωρήσει, διότι στην πρώτη στραβή την ερχόμενη χρονιά το φάντασμα του Τιμούρ θα πλανάται ξανά πάνω από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» προκαλώντας αστάθεια.
Παρεμπιπτόντως και ο Κετσπάγια έχει να απαντήσει στο αντίστοιχο ερώτημα: είναι γι’ αυτόν η Ανόρθωση, σε περίπτωση κρούσης από τον Ανδρέα Παντελή, η 1a επιλογή ή απλώς η 1b, αν δεν τελεσφορήσουν οι διαπραγματεύσεις με το ρώσικο σύλλογο.
  

Δειτε Επισης

Προ των πυλών η 7η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan
Φαμπιάνο: «Είμαι ευγνώμων για όλα αυτά τα χρόνια και τις στιγμές με την φανέλα της Ομόνοιας»
Υπενθύμιση της Ανόρθωσης για την αυριανή Γενική Συνέλευση
Σήκωσε το γάντι για την απαγόρευση μετακίνησης η ΑΕΚ-«Αποφύγαμε να ανεβάσουμε τους τόνους»
Στις 21 Οκτωβρίου η τελετή εγκαθίδρυσης της Εθνικής Σχολής Δεοντολογίας
Δαυίδ Γερασίμου: Ο 15χρονος που κλέβει τις εντυπώσεις στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης (vid)
Η επίσημη ανακοίνωση της ΚΟΠ για την απαγόρευση μετακίνησης στο ΑΕΚ-Ανόρθωση
Μάστερ των ντεμπούτων ο Μανόλο Χιμένεθ
«Πιστεύω σε αυτή την ομάδα, πρέπει και οι φίλαθλοι να πιστέψουν σε εμάς»
Πρόστιμο από τον Αριστοτέλη Βρυωνίδη στον ισχυρό άντρα του ΑΠΟΕΛ