Δήλωση Κόντρα για ΑΠΟΕΛ, ειρωνική απάντηση Πετεβίνου

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα sport-ro έκανε ο Ρουμάνος τεχνικός Κόσμιν Κόντρα, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει αν είχε επαφές με τον ΑΠΟΕΛ και που βρίσκεται το θέμα ανανέωσης της συνεργασίας του με τη Δυναμό.
 

 
Ο 41χρονος προπονητής ανέφερε πως έγιναν επαφές με τον πρωταθλητή Κύπρου ξεκαθαρίζοντας, όμως, πως δεν υφίσταται θέμα συνεργασίας με την κυπριακή ομάδα.
 

 

«Υπήρχαν κάποιες συζητήσεις αλλά δεν προχώρησε. Το πιθανότερο σενάριο αυτή τη στιγμή είναι να επεκτείνω το συμβόλαιο με τη Ντιναμό».
 

Στον τίτλο του ρεπορτάζ αναγράφεται: «ο Κόντρα είχε πρόταση από ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ», αναφερόμενος στον ΑΠΟΕΛ.
 
Άμεση ήταν η διάψευση από πλευράς ΑΠΟΕΛ με τον εκπρόσωπο των «γαλαζοκιτρίνων», Νεκτάριο Πετεβίνο να απαντά σε ειρωνικό ύφος: «Αυτός ο Κόντρα που έκανε επαφές με τον ΑΠΟΕΛ, όπως δηλώνει, είναι σίγουρος ότι τώρα μιλάει με τη Δυναμό; Τι άλλο θα ακούσουμε…»
 

 
 

Δειτε Επισης

Κρίσιμο ντέρμπι ανάμεσα σε Πάφο και Άρη-Κρίνεται το πρωτάθλημα
Κέρδισε την ΑΕΛ και πήρε προβάδισμα για την κατάληψη της 8ης θέσης ο Εθνικός
Ντόπαραν τους παίκτες και ζήτησαν πρωτάθλημα οι Παφίτες-Άρπαξε πυρσό ο Καρσέδο (vid&pics)
Ύποπτοι 63 αγώνες για χειραγώγηση παγκοσμίως το 2025-Ανάμεσά τους και ένας στην Κύπρο
Με τα μούτρα στη δουλειά και τα μάτια στον Κάναντι ο Μακρίδης
Πιο σημαντικό το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ για τον Μπεργκ-Θέλει επιστροφή στις νίκες
Αρχίζει με αδιάφορο παιχνίδι η αγωνιστική στο πρωτάθλημα-Την Κυριακή τα σπουδαία με ντέρμπι κορυφής
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές της αγωνιστικής
Ξεσηκωμός στην Πάφο για τον αγώνα με τον Άρη-«Ξεπέρασε τις πέντε χιλιάδες η προπώληση»
Νέα πυρά Παπασταύρου κατά Κούμα με σειρά ερωτημάτων-Προσπάθεια επηρεασμού της διαιτησίας, βλέπουν στην ΑΕΚ