H ατάκα του Βέσκο για την οπισθοδρομική Ομόνοια

Για τη διαφορά στον τρόπο λειτουργίας και οργάνωσης που είχαν Ομόνοια και Ανόρθωση την εποχή που μετακόμισε στο «Ηλίας Πούλλος», μίλησε ο Βέσκο Μιχαήλοβιτς που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Μάλε» στον Super Sport FM.
 
«Ήταν μεγάλη η διαφορά στην οργάνωση μεταξύ Ομόνοιας και Ανόρθωσης. Είχα μάθει σαν στρατιώτης στην Ανόρθωση, η Ομόνοια ήταν πολύ πιο πίσω. Λέω και εγώ είναι πολύ παράξενο, πως παλεύει αυτή η ομάδα μαζί μας μέχρι το τέλος. Είχε πολύ καλούς παίκτες είχε η Ομόνοια, αλλά από θέμα οργάνωσης ήταν πολύ πίσω».
 
Μιλώντας για τη φετινή κάκιστη πορεία της Ομόνοιας ο Σερβοκύπριος εξέφρασε την άποψη πως στο τριφύλλι δεν θα λειτουργήσει ποτέ θετικά το μοντέλο του τεχνικού διευθυντή.
 
«Για την φετινή Ομόνοια δεν έχω λόγια, φαινόταν από το καλοκαίρι. Είναι τραγικά γεγονότα και όταν δεν βγαίνεις Ευρώπη, τι να πεις. Ίσως όμως να της κάνει καλό αυτό. Το τι φταίει και πως φταίει, ξέρουν μόνο αυτοί που είναι κοντά. Έγιναν πολλά λάθη σε αυτή την ομάδα, με παίκτες και τεχνικούς διευθυντές. Η Ομόνοια δεν μπορεί να λειτουργήσει έτσι. Το μοντέλο του τεχνικού διευθυντή δεν πέρασε και ούτε θα περάσει ποτέ. Είναι ομάδα του λαού».
 
 

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας