Ο «πυροβολημένος» Κρίστιανσεν σπάει τα ρεκόρ του Πρόδρομου

Αν κάποιος διαβάσει ή ακούσει τα σχόλια μεγάλης μερίδας (αν όχι και της πλειονότητας) φίλων του ΑΠΟΕΛ για τον Τόμας Κρίστιανσεν και δεν γνωρίζει τα επιτεύγματα των «γαλαζοκιτρίνων» τη φετινή σεζόν θα εκπλαγεί όταν ενημερωθεί πως ο Δανός οδήγησε την ομάδα στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ, είναι αγκαλιά με το πρωτάθλημα και εξασφάλισε συμμετοχή στον τελικό κυπέλλου.
 
Ο Κρίστιανσεν σαφώς και δεν τα έκανε όλα σωστά στη φετινή σεζόν. Το ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν κέρδισε σε κανένα παιχνίδι τους δύο συνδιεκδικητές του τίτλου (ΑΕΚ, Απόλλωνα) σε εφτά (!) αγώνες που τέθηκε αντιμέτωπος με αυτούς.
 
Το να κατηγορείται και να χαρακτηρίζεται «λίγος» από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι πριν λίγους μήνες μέχρι και πανό για κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ ανήρτησαν είναι ιεροσυλία. Από τα «πυρά» των φίλων του ΑΠΟΕΛ δεν γλύτωσε κανείς προπονητής στη μετά Ιβάν Γιοβάνοβιτς εποχή. Μέχρι και ο Σέρβος κατηγορήθηκε όταν είχε την ομάδα στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ γιατί δεν αγόρασε επιθετικό τον Ιανουάριο του 2012.
 
Το τοπίο για το μέλλον του Δανού στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ είναι θολό και δεν είμαι σίγουρος αν αυτό θα κριθεί από την έκβαση των τριών παιχνιδιών που απομένουν για να πέσει η αυλαία της ποδοσφαιρικής περιόδου.
 
Εφόσον πανηγυρίσει τον 26ο τίτλο πρωταθλήματος στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ και πρώτο της προπονητικής του καριέρας στον αγώνα με την Ομόνοια θα καταφέρει δύο επιτεύγματα. Θα γίνει ο πρώτος τεχνικός του ΑΠΟΕΛ στη μετά Ιβάν Γιοβάνοβιτς εποχή που ολοκληρώνει ποδοσφαιρική περίοδο στον πάγκο των «γαλαζοκιτρίνων» και ο πρώτος από τους 13 προπονητές επί προεδρίας Πρόδρομου Πετρίδη (και στις δύο θητείες του) που δεν παίρνει χαρτί απόλυσης μεσούσης της περιόδου.
 
Δείτε εδώ αναλυτικά τους προπονητές επί θητείας Πρόδρομου Πετρίδη

 

1η θητεία Πρόδρομου Πετρίδη (Ιούνιος 2001 – Μάιος 2006)

 

                                              Ήρθε                                  Έφυγε

Γουόλκερ                                -                              Σεπτέμβριος 2001

Γκέραρντ                   Σεπτέμβριος 2001               Δεκέμβριος 2002

Λεμονής                      Δεκέμβριος 2002                 Μάιος 2003

Ούχριν                        Μάιος 2003                        Νοέμβριος 2003

Γιοβάνοβιτς               Νοέμβριος 2003                  Μάρτιος 2005

Λόραντ                         Μάρτιος 2005                      Μάιος 2005

Κωνσταντίνου              Μάιος 2005                      Οκτώβριος 2005

Ένγκελ                      Οκτώβριος 2005                      Μάιος 2006

 

2η θητεία Πετρίδη (Δεκέμβριος 2013 - Σήμερα)

 
                                            Ήρθε                               Έφυγε

Δώνης                                    -                            Ιανουάριος 2015

Φινκ                         Ιανουάριος 2015                 Μάιος 2015

Πασιένσια                   Μάιος 2015                   Αύγουστος 2015

Κετσπάγια                Αύγουστος 2015                 Μάιος 2016

Κρίστιανσεν               Μάιος 2016                               -

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Εικοσιένα χρόνια από το θαύμα της Εθνικής Ελλάδος στην Πορτογαλία
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»