Απόλλων: Οι τρεις που φεύγουν και η αναμονή για Σκέμπρι-Γκουλάν

Υπομονή και επιμονή για την εξεύρεση ποδοσφαιριστών που θα προσδώσουν ακόμη περισσότερη ποιότητα στο ρόστερ του Απόλλωνα κάνει ο Σωφρόνης Αυγουστή.
 
Οι κυπελλούχοι θα προχωρήσουν στην απόκτηση άλλων ποδοσφαιριστών. Αριστερός μπακ, ανασταλτικός μέσος, επιτελικός μέσος, αριστερός εξτρέμ και επιθετικός είναι οι θέσεις που ψάχνει ενίσχυση στο μεταγραφικό παζάρι ο Απόλλωνας.
 
Για τη θέση του επιθετικού αρέσει ο Αντρέ Σκέμπρι τον οποίο έχει ήδη βολιδοσκοπήσει η ομάδα της Λεμεσού, ενώ για το αριστερό άκρο της άμυνας προκρίθηκε η περίπτωση του Σέρβου, Νίκολα Γκουλάν, ο οποίος ήταν συμπαίκτης με τον Λούκα Στογιάνοβιτς στην Μουσκρόν.
 
Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής θήτευσε παλαιότερα σε Παρτίζαν, Φιορεντίνα, Σαμπντόρια, Έμπολι, Μόναχο 1860, Μαγιόρκα και Μοντένα. Στον Απόλλωνα είναι διατεθειμένοι να περιμένουν μερικές μέρες τις απαντήσεις Σκέμπρι και Γκουλάν και εφόσον δεν προκύψει συμφωνία θα στραφούν σε άλλες λύσεις.
 
Παρελθόν τρεις
Ανυπέρβλητα είναι τα εμπόδια με τους Άμπραχαμ Γκίε και Μιγκέλ Μπεντόγια, οι οποίοι αντιμετώπισαν πρόβλημα υγείας και απουσίασαν αρκετό διάστημα. Ο ΚΟΑ δύσκολα θ’ ανάψει το πράσινο φως για έκδοση δελτίου υγείας στον ποδοσφαιριστή, ενώ ο Μπεντόγια θα χρειαστεί άλλους 3-4 μήνες για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.
 
Και οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται ν’ αποτελέσουν παρελθόν όσο και αν αυτό στεναχωρεί άπαντες στο Κολόσσι. Δεν θα μείνει στην ομάδα ο Στογιάνοβιτς (επιστρέφει μετά το μονοετή δανεισμό στην Μουσκρόν), αφού και ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει στο εξωτερικό και ο Σωφρόνης Αυγουστή επιθυμεί καλύτερη λύση. 
 

Δειτε Επισης

Ενημερώνει τον κόσμο του που θα βρεθεί στο ΓΣΠ στον αγώνα με την ΑΕΚ ο ΑΠΟΕΛ
Παράνοια για τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου-Οπαδοί κοιμήθηκαν στο γήπεδο περιμένοντας για ένα μαγικό χαρτάκι
«Ενδιαφέρον από ομάδες του Μεξικού για τον Σα Πίντο»
Συνεχίζει στον Άρη ο Κακόριν
Προπονητής του μήνα ο Ραν Μπεν Σιμόν
Επιτυχημένη η επέμβαση του Μπρούνο Σάντος
Αντίδραση Άρη για το πρωτόκολλο ΥΠΑΜ και ΚΟΑ-«Εμπόδιο στην ανέλιξη των νεαρών»
Τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου για τους οπαδούς της Ομόνοιας
Οι 40 φιναλίστ ποδοσφαιριστές για την κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν
Δημητρίου: Κρίνονται οι κόποι των τελευταίων χρόνων, να δώσουμε το 101% για να τα καταφέρουμε