Φήμες για Κλέιτον και ΑΕΛ

H σχέση του Κλέιτον με τη ΑΕΛ είναι δεδομένα πολύ ισχυρή και δεν αποκλείεται ο Βραζιλιάνος άσος να επιστρέψει το φετινή καλοκαίρι στη θεσσαλική ομάδα.
 
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας Sportday, πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Κλέιτον με τον ιδιοκτήτη των «βυσσινί» Αλέξη Κούγια και δεν αποκλείεται αντικείμενο της κουβέντας να ήταν το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών.
 
Εξάλλου, ο πρόεδρος της ΑΕΛ τρέφει μεγάλη εκτίμηση για την ποιότητά του, καθώς τα δύο τελευταία καλοκαίρια του έχει καταθέσει ισάριθμες προτάσεις. Ο 34χρονος Κλέιτον μέτρησε φέτος με τη φανέλα της Ομόνοιας σε 37 εμφανίσεις 9 γκολ και 7 ασίστ.
 
Πηγή: sdna.gr
 

Δειτε Επισης

Ολυμπιακός: Συνεχίζει την προσπάθεια για Μίγια
Η μέρα που ο Δέλλας έστειλε στον τελικό την Ελλάδα-Πώς ο «Κολοσσός» έβγαλε νοκ άουτ την Τσεχία
Αυτή είναι η νέα ομάδα του Ζίβκο Ζίβκοβιτς
Στην κορυφή των πιο ταλαντούχων playmakers εκτός των πέντε μεγάλων πρωταθλημάτων της Ευρώπης ο Καρέτσας
Η Οβιέδο θέλει Μαξίμοβιτς, δεν διαπραγματεύεται ο Παναθηναϊκός
Έκλεισε ο Σιπιόνι στον Ολυμπιακό
Στον Ατρόμητο ο Λεωνίδας Βόκολος
Αποχωρεί από τον Άρη μετά από επτά χρόνια ο Χουλιάν Κουέστα
Με 33 παίκτες στην Αυστρία ο Παναθηναϊκός
«Πρώτος ο Μουζακίτης στην ψηφοφορία για Golden Boy Web»!