Στέλνει Λεμεσό, Μιχαήλ και Παπαφώτη

Αντίστροφα μετρούν στον ΑΠΟΕΛ για την πρώτη προπόνηση της σεζόν την Τετάρτη (14/6).
 
Οι πρωταθλητές μετά τις καλοκαιρινές διακοπές πιάνουν δουλειά ενόψει της νέας περιόδου και πρόθεση της επιτροπής προγραμματισμού είναι η όσο το δυνατό γρηγορότερη ολοκλήρωση του προγραμματισμού.
 
 
Η απόκτηση μέσου, ακραίου επιθετικού και επιθετικού είναι οι βασικές προτεραιότητες για τον ΑΠΟΕΛ, ενώ η περαιτέρω ενίσχυση θα εξαρτηθεί και από την πορεία της ομάδας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Ο Μάριο Μπέιν έχει στα χέρια του ένα πολύ δυνατό ρόστερ ποιοτικά και ποσοτικά για τα παιχνίδια του β’ προκριματικού γύρου και οι «γαλαζοκίτρινοι» κρίνουν σημαντική την άμεση προσαρμογή των Ποτέ και Ρουέδα, οι οποίοι προορίζονται για βασικοί.
 
Από εκεί και πέρα θέμα χρόνου είναι η απόκτηση του Λούκας Σόουζα. Σύντομα θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τους τερματοφύλακες με έναν εκ των Ρόμο ή Πάρντο να αποχωρεί (διαβάστε εδώ σχετικό ρεπορτάζ).
 
Παράλληλα, υπάρχει πρόθεση για παραχώρηση ποδοσφαιριστών με τη μορφή δανεισμού. Νεόφυτος Μιχαήλ και Βασίλης Παπαφώτης είναι στην κατηγορία αυτή και πιθανότατα θα μετακομίσουν Λεμεσό για λογαριασμό του Άρη.
 
 
 

Δειτε Επισης

Σε νέα σύσκεψη την Τρίτη τα προβλήματα για την κάρτα φιλάθλου
Συζητήθηκαν λύσεις για την κάρτα φιλάθλου στη σύσκεψη-Συστάθηκε Επιτροπή που θα καταλήξει στην ιδανικότερη
Εξόφλησε τις φορολογικές τις υποχρεώσεις η ΑΕΛ-«Ιστορικός σταθμός, μηδενικό το υπόλοιπο»
Πάπουτσος: Θα αναγκαζόμαστε να φέρνουμε μόνο ξένους διαιτητές στο τέλος, είμαστε στο παρά πέντε
Αναχωρεί για Πολωνία η αποστολή της Ομόνοιας-Μένει στην Κύπρο ο Ελάντερ, υπέστη μυϊκό τραυματισμό
Θα αναμετρηθεί με Αυστρία και Εσθονία στο Άλφαμεγα τον Νοέμβριο η Εθνική
Ο τρόπος λειτουργείας της κάρτας φιλάθλου στο επίκεντρο συνάντησης ΚΟΑ και ομάδων πρώτης κατηγορίας
Στον Ατρόμητο ο Λεωνίδας Βόκολος
Θλίψη στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για το θάνατο του 28χρονου Χαράλαμπου
Από το ισπανικό πρωτάθλημα στο κυπριακό και στην Ομόνοια Αραδίππου