Μακρής: «Αν κόψω μέσα θα επιστρέψω, δεν το λέω υποτιμητικά»

Η επιστροφή του Ανδρέα Μακρή στα κυπριακά γήπεδα είναι πλέον γεγονός, με τις φήμες να θέλουν τον διεθνή μεσοεπιθετικό μια ανάσα από τον ΑΠΟΕΛ.
 
Ενδιαφέρον ωστόσο, προκαλούν οι πρόσφατες δηλώσεις (12/5) του Ανδρέα Μακρή στην εκπομπή «ΟΛΑ ΜΑΛΕ» του Super Sport. Ο Κύπριος διεθνής, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Κύπρο, απάντησε πως είναι η τελευταία του επιλογή η πατρίδα του, μιας και μόνο αν «κόψει» μέσα θα επιστρέψει.
 
 
Μάλιστα, ο Ανδρέας Μακρής δεν έκρυψε τη συμπάθεια του προς την Ανόρθωση, αφού όπως ο ίδιος δήλωσε παρακολουθεί τα παιχνίδια της ομάδας της Αμμοχώστου και νιώθει Ανορθωσιάτης.
 
«Θα έχει τον πρώτο λόγο αν επιστρέψω στην Κύπρο η Ανόρθωση», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Κύπριος μεσοεπιθετικός.  
 
Αναλυτικά απόσπασμα της συνέντευξης του Ανδρέα Μακρή στον Super ΣΠΟΡ FM:
 
Για την Ανόρθωση:
«Μόνο καλές στιγμές. Μπορούσαμε να κάνουμε τόσα πολλά με την Ανόρθωση. Όλοι ήμασταν φίλοι, οικογένεια. Μακάρι να έχω ξανά την τύχη να παίξω με αυτούς».
 
Για την περσινή χρονιά:  
«Μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα που το γυρίσαμε με παίκτη λιγότερο, χάσαμε από Ερμή ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έφυγε ο Πάους. Εκείνο ήταν. Ήρθε ο κ. Μιλίνκοβιτς, η κατάσταση άλλαξε. Τα αποτελέσματα είναι εκεί. Νομίζω κάναμε μια νίκη με τον κ. Μιλίνκοβιτς. Τελειώσαμε την χρονιά με τον κ. Λάρκου, ο οποίος είναι καλός προπονητής και έχω να πω τα καλύτερα.  Ήμασταν πρώτοι και αήττητοι και τερματίσαμε 5οι. Δεν μπορεί να το καταλάβει κανένας αυτό. Στην Πάφο μεγάλωσα, όμως η Ανόρθωση είναι η ομάδα που με ανέδειξε. Πάντα θα είναι η ομάδα που θα ενδιαφέρομαι. Θα βλέπω, θα μαραζώνω. Πιστεύω ότι θα επανέλθει η Ανόρθωση. Θα έχει τον πρώτο λόγο αν επιστρέψω στην Κύπρο. Βλέπω τα παιχνίδια με άλλους φίλους μου και νιώθω Ανορθωσιάτης».
 
Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Κύπρο:
«Η Κύπρος για μένα είναι η τελευταία επιλογή. Αν κόψω μέσα θα επιστρέψω. Δεν το λέω υποτιμητικά, αλλά θέλω να συνεχίσω στην Αγγλία, μπορώ να πετύχω πολλά».
 
 
 

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League