Έβδομη αποχώρηση από την Ανόρθωση

Ένας-ένας οι ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον Ρόνι Λέβι ενόψει της νέας περιόδου αποχωρούν από το «Αντώνης Παπαδόπουλος».
 
Η ομάδα της Αμμοχώστου βρήκε τη χρυσή τομή με τον Γκιγιέρμε Σάντος και ο αριστεροπόδαρος αμυντικός αποτελεί παρελθόν.
 
Η λίστα αυτή θα μεγαλώσει καθώς εκτός πλάνων του Ισραηλινού προπονητή βρίσκεται και ο Ερέρο, ενώ θ’ αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους ο Ολιβέιρα.
 
Πονοκέφαλος Κολούνγκα
Κάθετος στην απαίτηση του για αποζημίωση με ολόκληρο το ποσό του συμβολαίου του είναι ο Αντριάν Κολούνγκα. Στην Ανόρθωση θέλουν να ξεφορτωθούν τον ποδοσφαιριστή και του πρόσφεραν ως αποζημίωση 50 χιλιάδες ευρώ ώστε να διακοπεί η συνεργασία τους, εντούτοις ο Ισπανός δεν αποδέχθηκε την πρόταση της «Κυρίας».  
  
 
 

Δειτε Επισης

Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας
Σε τρείς μήνες αναμένεται το πόρισμα για Ομόνοια 29Μ–ΑΕΛ και Καρμιώτισσα–Ανόρθωση