Στα δικαστήρια με Σόουζα η ΑΕΛ

Το πρόβλημα με τον Λούκας Σόουζα θα ξεκαθαρίσει μέσω δικαστηρίων, σχολίασε ο Θεόδωρος Αντωνίου. Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, μίλησε για την κατάσταση του Ντόσα Τζούνιορ και για το ενδεχόμενο επιστροφής του Φορτούνα στην ομάδα της Λεμεσού.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρου Αντωνίου στον Super Sport FM:
«Έχουμε δύο μεγάλα γεγονότα την Δευτέρα, το ένα η κλήρωση και το άλλο η πρώτη επίσημη προπόνηση που θα γίνει στο γήπεδο της ΑΕΖ. Ήταν μια  δύσκολη χρονιά που είχε ένα ωραίο τέλος με την έξοδο στην Ευρώπη. Έχουμε δουλέψει όλο αυτό το διάστημα όσο καλύτερα γινόταν γιατί ο χρόνος ήταν πολύ περιορισμένος. Θέλαμε να κλείσουμε εκκρεμότητες για να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται στα πρώτα παιχνίδια και νομίζω ότι το καταφέραμε. Απομένουν 1-2 κινήσεις με βάση τους παίκτες που έχουμε ήδη στο ρόστερ» είπε αρχικά.

Τι γίνεται με την περαιτέρω ενίσχυση;
«Θα αποκτηθεί σίγουρα ένας αριστερός μπακ και υπάρχει άλλη μια θέση για άλλη μια μεταγραφή».
 
Για τον Ντόσα Τζούνιορ…
«Είναι συνεχής η επικοινωνία με τον Ντόσα. Κρίναμε ότι δεν είναι εφικτό να παίξει στα φιλικά της Βουλγαρίας. Αφού δεν θα έπαιζε στα φιλικά το καλύτερο ήταν να μείνει λίγες μέρες ακόμα στην πατρίδα του για να συνεχίσει το ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων και τις φυσιοθεραπείες. Ήταν η πιο ενδεδειγμένη απόφαση, θέλουμε να είναι 100% έτοιμος όταν θα έρθει. Δεν τον θέλουμε για 2-3 παιχνίδια αλλά για όλη την χρονιά. Είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής».
 
Τι γίνεται με Φορτούνα και Σόουζα;
«Ο Φορτούνα δεν είναι ποδοσφαιριστής μας, με τον Σόουζα θα λυθεί το πρόβλημα στα δικαστήρια. Βέβαια όσο ο Φορτούνα δεν κλείνει κάπου αλλού είναι ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής τους. Δεν μας αφήνει αδιάφορους, πρόσφερε στην ΑΕΛ και δεν είναι τυχαίο ότι δεν αποκτήσαμε αριστερό μπακ. Από την άλλη θα πρέπει να κλείσει το ζήτημα».
 
Για τα εισιτήρια διαρκείας…
«Χθες ήταν μια σημαντική μέρα. Ο ΣΥ.ΦΙ. εξέλεξε νέο διοικητικό συμβούλιο. Όλοι είμαστε ΑΕΛίστες και θα παλέψουμε όλοι για να εκπληρώσουμε τον στόχο των διαρκείας που είναι να σταθεροποιηθούμε στο περσινό νούμερο τις 2 χιλιάδες. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα γίνουν πολλά πράγματα και η μπάλα θα είναι στα πόδια του κόσμου. Ο κόσμος θα είναι δίπλα στην ομάδα».
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»
Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Τα άτομα με προβλήματα ακοής, όρασης θα μπορούν να βιώσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες