Το επεισόδιο που «τέλειωσε» τον Κάι από την Κραϊόβα!

Με καθυστέρηση ενός χρόνου ο Πάμπος Χριστοδούλου θα έχει τη δυνατότητα να δουλέψει με τον Κάι. Ο διεθνής άσος με το Πράσινο Ακρωτήρι ήταν μεταγραφική επιθυμία του τεχνικού της Ομόνοιας και το περασμένο καλοκαίρι (σ.σ. στη διάρκεια της δεύτερης θητείας του στην ΑΕΛ), ωστόσο η υπόθεση δεν προχώρησε.

Ο REPORTER ερεύνησε και εξακρίβωσε γιατί το «φλερτ» του 2016 ευοδώθηκε αυτή τη χρονιά. Ο 29χρονος σήμερα στόπερ είχε μεταγραφεί από την Μπελενένσες στην Κραϊόβα το καλοκαίρι του 2014 υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο. «Η δύναμη, η εξαίρετη επικοινωνία, η ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι είναι οι βασικές αρετές του Κάι», είχε γράψει την ημέρα ανακοίνωσης της συμφωνίας ο ρουμάνικος σύλλογος.
Όλα κυλούσαν ομαλά ως τις αρχές Μαρτίου του 2016. Στις 3 του συγκεκριμένου μήνα ο Κάι σ’ ένα βίαιο επεισόδιο στη διάρκεια της προπόνησης χτύπησε τον συμπαίκτη του Αλεξάντρου Μπαλούτσα, με αποτέλεσμα ο προπονητής Ντάνιελ Μογκοσάνου να τον θέσει εκτός πρώτης ομάδας.
 
Διπλό πωλητήριο, διπλή άρνηση
Ο παίκτης πλήρωσε πρόστιμο για την απρεπή συμπεριφορά του και συνέχισε να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα εκφράζοντας για πρώτη φορά σκέψεις αποχώρησης. Η Ουνιβερσιτάτεα δεν ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο, αρκεί να βρισκόταν ομάδα να πληρώσει αποζημίωση, αφού ο παίκτης είχε συμβόλαιο ως το 2017. Στις οικονομικές αξιώσεις της Κραϊόβα «σκάλωσε» το ενδιαφέρον της ΑΕΛ και του Πάμπου Χριστοδούλου για τον παίκτη.
Το καλοκαίρι πέρασε δίχως να βρεθεί αγοραστής, ο Κάι παρέμεινε στην ομάδα και μέτρησε 13 συμμετοχές ως το τέλος του 2016. Σ’ εκείνο το χρονικό σημείο η Ουνιβερσιτάτεα τον προσέγγισε προτείνοντάς του νέο συμβόλαιο, ωστόσο ο 29χρονος αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να τεθεί ξανά στο περιθώριο (βλέπε δεύτερη ομάδα), όπως άλλωστε και τρεις συμπαίκτες του που υπέπεσαν στο ίδιο… ατόπημα.
Η Κραϊόβα του έβαλε πωλητήριο τον Ιανουάριο του 2017 ευελπιστώντας να εισπράξει τουλάχιστον €100.000, ώστε να προχωρήσει στην απόκτηση του αντικαταστάτη του, ωστόσο εκ νέου οι προσπάθειές της κατέληξαν άκαρπες. Τον Φεβρουάριο ο Κάι βολιδοσκοπήθηκε εκ νέου για υπογραφή νέας συνεργασίας και, όταν επέμεινε στην άρνησή του, άνοιξε ο δρόμος για την αποχώρησή του που τελικά επισημοποιήθηκε στις αρχές Απριλίου.
  

Δειτε Επισης

Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε
Πήρε φόρα από τη... σήραγγα η Πάφος, διέλυσε με τριάρα την Ομόνοια και κατέκτησε το πρώτο της Κύπελλο
Έγραψε ιστορία και γίνεται ευρωπαία η Πάφος-Τα λεφτά που διεκδικεί στο Europa League
BINTEO: Έριξαν φωτοβολίδες στο γήπεδο και έκαψαν τα δίχτυα οι οπαδοί της Ομόνοιας
BINTEO: Φοβερή Πάφος, έστησε πάρτι στο ΓΣΠ με τρία γκολ και πάει για ιστορική κατάκτηση Κυπέλλου
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε η Πάφος μέσω VAR και το γκολ που έφερε την έκρηξη