Κάνει... χρυσό τον Ρονάλντο η Παρί!

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η γαλλική ομάδα είναι στην... pole position για την απόκτηση του Πορτογάλου σούπερ σταρ.
Οι άνθρωποι της Παρί είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι μπορούν για να ντύσουν με τη φανέλα της ομάδας τον Ρονάλντο, ο οποίος δεν φαίνεται να κάνει πίσω στην απόφασή του να αφήσει την Ισπανία και τη «βασίλισσα».
Το ρεπορτάζ, λοιπόν, σημειώνει ότι οι Γάλλοι μπορούν να προσφέρουν 140 εκατομμύρια ευρώ στη Ρεάλ, αλλά και να δώσουν στον Κριστιάνο ετήσιο μισθό που θα αγγίξει τα 30 εκατομμύρια ευρώ.
Αν ισχύουν τα ποσά αυτά και βασικά αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα πρόκειται για την ακριβότερη στην ιστορία του ποδοσφαίρου αφήνοντας πολύ πίσω τη μετακίνηση του Πολ Πογκμπά από τη Γιουβέντους στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρυσι το καλοκαίρι.


Πηγή: sdna.gr  

 

Δειτε Επισης

Τελειώνει και επίσημα από Λεβερκούζεν και αναλαμβάνει Ρεάλ ο Τσάμπι Αλόνσο
Πότε θα γίνει η «αλλαγή φρουράς» στην Ρεάλ
Εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο προπονητής της Τζιρόνα
Νέα μεγάλη πρόταση της Τσέλσι για Μουρίλο
Παίκτης της χρονιάς ο Σαλάχ!
Δέχτηκαν επίθεση από ενόπλους οι παίκτες της Φλαμένγκο
Η Αγγλία για πρώτη φορά στην ιστορία της με έξι ομάδες στο Champions League
Ολυμπιακός: Το παλεύει ο Κωστούλας για ΟΑΚΑ
«Αν δεν το πάρουμε, δεν θα έχουμε πετύχει τίποτα»
Άλωσε την έδρα της Μπρίστολ η Σέφιλντ και βρέθηκε αγκαλιά με την πρόκριση