«Στην Αθήνα και συζητάει με Απόλλων Σ. ο Νταρμπισάιρ»

Άλλος ένας μνηστήρας φαίνεται να υπάρχει για τον Ματ Νταρμπισάιρ μιας και σύμφωνα με δημοσίευμα της ελληνικής ιστοσελίδας planetapollon.gr ο Άγγλος επιθετικός της Ομόνοιας είναι στο στόχαστρο του Απόλλωνα Σμύρνης.
 
Μάλιστα, σύμφωνα με όσα υποστηρίζονται στο δημοσίευμα ο στάικερ των πρασίνων είναι στην Αθήνα για συζητήσεις με την ομάδα της Σμύρνης.
 
Θυμίζουμε ότι το όνομα του Άγγλου επιθετικού έχει εμπλακεί και στα μεταγραφικά ρεπορτάζ της Λιντς και του Παναθηναϊκού.
 
Το δημοσίευμα αναφέρει:
«Το «μπαμ» με τον Μάτ Νταρμπισάιρ (Matt Derbyshire) πάει να κάνει η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ο πρώην επιθετικός της Ομόνοιας και του Ολυμπιακού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Planet Apollon βρίσκεται στην Αθήνα και συζητάει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Απόλλων Σμύρνης.
 
Για τον 31χρονο Άγγλο σεντερ φορ ενδιαφέρθηκε και ο Παναθηναϊκός. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός τον είχε αποκτήσει με μορφή δανεισμού από την Ρέξαμ για να τον κάνει δικό του με κανονική μεταγραφή δίνοντας 3.000.000€.
 
Tην σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε με την φανέλα της Ομόνοιας όπου σε 33 αγώνες σκόραρε 24 τέρματα».

Δειτε Επισης

Σαββίδης: Παράδοξο να λαμβάνει στήριξη υποψήφιος χωρίς πλάνο, η ΚΟΠ δεν αλλάζει με βολέματα
Θέλει τον Χάμπο Κυριάκου στον Παναιτωλικό ο Πετράκης
Παπασταύρου: Αυτοί που είχαν δώσει πληρεξούσια να τα αποσύρουν και να εξετάσουν την υποψηφιότητα Σαββίδη
Το πρώτο μήνυμα του Πάμπλο Γκαρσία στους ΑΠΟΕΛίστες-«Το έργο μας θα είναι δύσκολο, θέλω πάντα να κερδίζω»
Αυτή είναι η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος-Στις 23 Αυγούστου στη σέντρα οι ομάδες
Ο Χάρης Σαββίδης και οι «χαμένοι» κόκκινοι φάκελοι
Η επιμονή Ουζουνίδη για τον Τάσο Δώνη παρά τον σοβαρό τραυματισμό
Φανούριος: Ο Απόλλωνας τείνει προς τη μεριά του Xάρη Λοϊζίδη
Παπασταύρου για τις εκλογές της ΚΟΠ-«Θέλουμε την αλλαγή ή συνέχεια του κατεστημένου»
Διαιτητής στο Ρουμανία-Μαυροβούνιο ο Μενέλαος Αντωνίου