Τα σενάρια για Λέτο και ΑΠΟΕΛ

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Σεμπάστιαν Λέτο. Οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν να ικανοποιήσουν τις οικονομικές απαιτήσεις του Αργεντινού, καθώς θα «ψαλιδίσουν» αρκετά το μπάτζετ τους ενόψει της νέας περιόδου.
 
Σύμφωνα με ελλαδικά Μέσα Ενημέρωσης ο Παναθηναϊκός πρόσφερε στον Λέτο συμβόλαιο 200 χιλιάδων ευρώ, με τον Αργεντινό να απαιτεί τα διπλάσια, ώστε να παραμείνει στην Παιανία.
 
 
Στα πολλά που γράφτηκαν για το μέλλον του 30χρονου ποδοσφαιριστή ήταν και ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ να τον εντάξει στο δυναμικό του. Κάτι τέτοιο είναι πάντως ανέφικτο με τέτοια οικονομικά δεδομένα και τα όσα δημοσιεύτηκαν προστίθενται στα εκτός πραγματικότητας σενάρια που ανακαλύπτουν στην Ελλάδα.
 

 
Σε μια μεταγραφική περίοδο υπάρχει διαφορά στο να προταθεί ένας ποδοσφαιριστής σε μια ομάδα από το επίσημο ενδιαφέρον για απόκτηση του. 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Σε νέα σύσκεψη την Τρίτη τα προβλήματα για την κάρτα φιλάθλου
Συζητήθηκαν λύσεις για την κάρτα φιλάθλου στη σύσκεψη-Συστάθηκε Επιτροπή που θα καταλήξει στην ιδανικότερη
Εξόφλησε τις φορολογικές τις υποχρεώσεις η ΑΕΛ-«Ιστορικός σταθμός, μηδενικό το υπόλοιπο»
Πάπουτσος: Θα αναγκαζόμαστε να φέρνουμε μόνο ξένους διαιτητές στο τέλος, είμαστε στο παρά πέντε
Αναχωρεί για Πολωνία η αποστολή της Ομόνοιας-Μένει στην Κύπρο ο Ελάντερ, υπέστη μυϊκό τραυματισμό
Θα αναμετρηθεί με Αυστρία και Εσθονία στο Άλφαμεγα τον Νοέμβριο η Εθνική
Ο τρόπος λειτουργείας της κάρτας φιλάθλου στο επίκεντρο συνάντησης ΚΟΑ και ομάδων πρώτης κατηγορίας
Στον Ατρόμητο ο Λεωνίδας Βόκολος
Θλίψη στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για το θάνατο του 28χρονου Χαράλαμπου
Από το ισπανικό πρωτάθλημα στο κυπριακό και στην Ομόνοια Αραδίππου