Παντελή: «Μετά την εξάρα από τον Απόλλωνα, βγήκε σε εστιατόριο»

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Ανόρθωσης μίλησε στο ραδιόφωνο του ACTIVE o πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή. Ο διοικητικός ηγέτης της «Κυρίας» απάντησε σε έντονο ύφος στον Αϊράμ Καμπρέρα, ο οποίος προ ημερών είχε αφήσει υπονοούμενα για τη ζωή στην Κύπρο και την Ανόρθωση.
 
Ο κ. Παντελή αναφέρθηκε στις περιπτώσεις των Αρούς και Ρόδας, καθώς και στον Νικόλα Ματθαίου του ΠΑΟΚ με τον οποίο υπάρχουν επαφές.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις Παντελή
Για τον προγραμματισμό: Δεν υπάρχει δυστοκία, όταν έχεις ένα τρομερά αποτυχημένο προγραμματισμό την περασμένη σεζόν, υπάρχουν διπλά προβλήματα. Ένα είναι να καθαρίσεις την προηγούμενη χρονιά και να σχεδιάσεις την επόμενη. Πρέπει να λύσεις ταυτόχρονα δύο προβλήματα και για αυτό πάμε αργά και σταθερά. Χρόνος υπάρχει, τελειώσαμε τέλος του Μάη. Αρχίσαμε με κάποιους ποδοσφαιριστές που έπρεπε να φύγουν, σίγουρα ακόμη αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα και ταυτόχρονα πήραμε κάποιους ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν ακόμη μέρες και θα είμαστε όταν πρέπει έτοιμοι.
 
Για τις μετεγγραφές: Πέρσι έγιναν λάθη τα οποία πληρώσαμε πολύ ακριβά. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τουλάχιστον τρεις προτάσεις σε ποδοσφαιριστές και αναμένουμε την κατάληξη τους. Έχουμε αποσύρει το ενδιαφέρον μας για τον Ρόδας. Είχαμε καταλήξει κάπου, όμως μετά παρουσιάστηκαν κάποια προβλήματα, τα οποία δεν είχαμε κάθε χρόνο να τα επαναλαμβάνουμε.
 
Για τον Αρούς: Έχουμε πει ότι περιμένουμε ακόμη 1-2 μέρες. Περιμένουμε άμεσα την απάντηση του.
 
Για τον Καμπρέρα: Η εμπειρία μου για το ποδόσφαιρο μου έχει επιτρέψει να συναντήσω στο παρελθόν και παρόμοιες καταστάσεις. Ένας ποδοσφαιριστής που είχε ένα κακό πέρασμα από την ομάδα σε μία κακή χρονιά, θέλει να υπερασπίσει τον εαυτό του. Είμαστε απογοητευμένοι και από την προσφορά του και από τη συμπεριφορά του. Είναι αχρείαστες οι αλληλοκατηγορίες γιατί μας προσβάλει και σαν ομάδα και σαν χώρα. Θα περιμένω να δω τον επόμενο του προορισμό για να δω αν είμαστε εμείς που είχαμε το λάθος. Δεν είναι το θέμα των κατηγοριών, όμως είχαμε άσχημη χρονιά για την ομάδα και αυτό που με ενόχλησε ιδιαίτερα με τον ποδοσφαιριστή ήταν όταν μετά την ήττα από τον Απόλλωνα στο κύπελλο (σ.σ. 6-0) ο ίδιος προτίμησε να βγει έξω σε εστιατόριο σαν μην συνέβαινε τίποτα. Κάποια θέματα παρουσιάζουν χαρακτήρα και βγάζουν ένα κακό πρόσωπο.
 
Για τους Κύπριους ποδοσφαιριστές: Ο Νικόλας Ματθαίου είναι μία περίπτωση και μέσα στην εβδομάδα θα γνωρίσουμε αν θα μπορούμε να τον φέρουμε μαζί μας. Υπάρχει έδαφος και ακόμη υπάρχουν συζητήσεις. Συν ακόμη ένα δύο νεαρούς εξελίξιμους, νομίζω θα έχουμε περισσότερους Κύπριους στην ομάδα.
 
Για την περσινή σεζόν: Θα κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία δεν θα περάσει τα ίδια τα περσινά.
 
 

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League