ʼλλα λένε οι Αυστραλοί και άλλα ο ΑΠΟΕΛ για τα λεφτά του Όαρ

Ο Τόμι επιστρέφει στα ευρωπαϊκά γήπεδα για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ. Οι Αυστραλοί επιμένουν στα ρεπορτάζ τους (δείτε εδώ) να γράφουν ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» πλήρωσε στην Μπρισμπέιν Ρόαρ το ποσό των 350 χιλιάδων ευρώ για να πάρουν τον ποδοσφαιριστή στον «Αρχάγγελο».
 
 

Από πλευράς ΑΠΟΕΛ διαψεύδουν κάτι τέτοιο και διαμηνύουν πως η συμφωνία με την πρώην ομάδα του Όαρ προνοεί αποζημίωση πολύ πιο κάτω από τις 350 χιλιάδες ευρώ και η οποία θα καταβληθεί μόνο σε περίπτωση που ο πρωταθλητής Κύπρου προκριθεί σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
 
Οι «γαλαζοκίτρινοι» τονίζουν μάλιστα πως εάν ήταν αναγκασμένοι να πληρώσουν ένα τέτοιο ποσό στην Μπρισμπέιν η μεταγραφή δεν θα προχωρούσε, καθώς θα κόστιζε πολύ ακριβά νοουμένου πως ο Αυστραλός ακραίος επιθετικός έχει και ψηλό κασέ.
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Στις 18 Μαΐου η στέψη της Πρωταθλήτριας Πάφου FC
Θεοχάρους: H Πάφος θα βρίσκεται στην ελίτ του κυπριακού ποδοσφαίρου
«Όταν μας κάλεσε ο Ντουμπόφ και μας ανάλυσε το πλάνο του, είπα πως θέλει γιατρό»
Το πανάκριβο δώρο του Ντουμπόφ στον Μπρούνο Φελίπε
«Δεν είναι πυροτέχνημα, τελικά… έχει κόσμο η Πάφος»
Το πάρτι των πρωταθλητών στην Πάφο-Αποθεώθηκαν οι ποδοσφαιριστές (pics)
BINTEO: Ο βουλευτής που φωνάζει στις κερκίδες της Πάφου «και σήκωσέ το δεν μπορώ να περιμένω»
«Καταφέραμε να αποκτήσουμε αυτό που πιστεύω ότι αξίζαμε»-Η πρώτη αντίδραση του Καρσέδο
Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο Στέλιος Κυριακίδης για την πρωταθλήτρια Πάφο (pics)
Ο Άντερσον που διένυσε γονατιστός το γήπεδο, τα κλεμμένα σημαιάκια του κόρνερ και τα «όλε» στο Παφιακό (vid)