Ο ρόλος Σοφοκλέους στη μεταγραφή, το όνειρο για Γιουρόπα και η τρέλα των οπαδών

Η πρώτη μίνι συνέντευξη στο AEL TV του νεοαποκτηθέντα Κύπριου διεθνή Ανδρέα Αβραάμ, ο οποίος πέτυχε και το πρώτο γκολ της χρονιάς στο φιλικό (21/6) με την Botev.

Από ΑΕΛ σε ΑΕΛ: «Ναι είναι αλήθεια. Ήταν κάτι που έγινε πάρα πολύ γρήγορα. Ο πρόεδρος το είχε αναλάβει προσωπικά και σε συνεννόηση με τον προπονητή και αυτό που έπαιξε μεγάλο ρόλο ήταν το πόσο πολύ με ήθελαν στην ομάδα».
 
Για  τις πρώτες ημέρες με τη φανέλα της ΑΕΛ: «Είναι μία πάρα πολύ καλή εμπειρία για εμένα. Ήταν ένα διαφορετικό καλοκαίρι λόγω του ότι ήμασταν με την Εθνική, μετά έπρεπε να πάμε κατευθείαν στις Πλάτρες με την ομάδα. Θεωρώ ότι γίνεται μία πάρα πολύ καλή δουλειά. Εμένα προσωπικά δεν μου πήρε πολύ χρόνο να συμβιβαστώ, γιατί ήξερα που ερχόμουν, τι συνθήκες θα συναντούσα, ήξερα τα παιδιά τα περισσότερα. Θέλω να πιστεύω ότι γίνεται μία πολύ καλή δουλειά. Νομίζω και εκτός στο φιλικό η ομάδα πήγε αρκετά καλά. Προσπαθούμε να κάνουμε αυτά που θέλει ο προπονητής, υπάρχει χρόνος. Έχουμε εξαιρετικές συνθήκες εδώ να δουλέψουμε και πιστεύω μέρα με τη μέρα η ομάδα θα γίνεται καλύτερη».
 
Για το πρώτο ευρωπαϊκό ταξίδι: «Είναι κάτι πολύ σημαντικό για την ομάδα το ευρωπαϊκό ταξίδι να πάει όσο μακριά μπορεί να πάει. Έχουμε ακόμη ένα φιλικό, κάποια πράγματα που θέλει να δει ο προπονητής και κατευθείαν μπαίνουμε σε ρυθμούς Ευρώπης. Το πρώτο παιχνίδι είναι στο Γιβραλτάρ, πάμε εκεί για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε γιατί όπως ξέρουμε είμαστε το φαβορί, αλλά φαβορί είναι μόνο μέσα στο γήπεδο και αυτό πρέπει να το αποδείξουμε».
 
Οι προσωπικοί του στόχοι: «Συνήθως για εμένα ταυτίζονται με της ομάδας. Για να πω την αλήθεια εγώ δεν έχω παίξει ποτέ στους Ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, θα ήθελα πάρα πολύ να γίνει αυτό, αλλά όπως είπα πριν βήμα με βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι. Μετά για το πρωτάθλημα, ξέρουμε τους στόχους της ομάδας».
 
Μήνυμα προς τον κόσμο της ΑΕΛ: «Ήδη τους έχω δει στην προπόνηση, είδα την τρέλα που έχουν για την ομάδα. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Αυτά που πρέπει να τα κάμουμε θα τα κάμουμε στο γήπεδο για να είναι αυτοί καλά και εμείς καλύτερα».
 
 

Δειτε Επισης

Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Πήρε φόρα από τη... σήραγγα η Πάφος, διέλυσε με τριάρα την Ομόνοια και κατέκτησε το πρώτο της Κύπελλο
Έγραψε ιστορία και γίνεται ευρωπαία η Πάφος-Τα λεφτά που διεκδικεί στο Europa League
BINTEO: Έριξαν φωτοβολίδες στο γήπεδο και έκαψαν τα δίχτυα οι οπαδοί της Ομόνοιας
BINTEO: Φοβερή Πάφος, έστησε πάρτι στο ΓΣΠ με τρία γκολ και πάει για ιστορική κατάκτηση Κυπέλλου
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε η Πάφος μέσω VAR και το γκολ που έφερε την έκρηξη
ΒΙΝΤΕΟ: To εντυπωσιακό κορεό της Ομόνοιας με τα τρόπαια της ομάδας τους