«Δεν πήρα μία για τη μεταγραφή μου στον Απόλλωνα»

Καλεσμένος στην εκπομπή «ΌΛΑ ΜΑΛΕ» του Super Sport FΜ ήταν ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και του Απόλλωνα, Χριστοφής Χριστοφή. Για τον τρόπο μεταγραφής του από τον Άρη στον Απόλλωνα και για το παρατσούκλι που του βάφτισαν, σχολίασε μεταξύ άλλων ο Χριστοφή.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χριστοφή Χριστοφή στον Super Sport FM:
 
Για την εποχή του Άρη με τον Μπλαχίν και τον Ανδρέα Μιχαηλίδη:
«Ήταν μεγάλη υπόθεση. Ήταν τιμή μου που έπαιξα μαζί του. Είχα αγωνιστεί και στον τελικό. Το 1987 ήμασταν πρώτοι για 12 εβδομάδες και χάσαμε το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ. Είχαμε μια πολύ καλή ομάδα. Ξέρουμε ποιος είναι και ο Ανδρέας Μιχαηλίδης. Ήξερε και έβγαζε το μάξιμουμ του κάθε ποδοσφαιριστή. Διαχειριζόταν τον κάθε παίκτη με ιδιαίτερο τρόπο».
 
Για την μεταγραφή του από τον Άρη στον Απόλλωνα:
«Ήταν εισήγηση του κ., Φέρνερ. Ήταν ολόκληρο σίριαλ. Το πρώτο μου πρωτάθλημα αγωνιζόμουν στον Άρη. Με τον Απόλλωνα πήρα ένα πρωτάθλημα το 1994. Εκείνο τον καιρό δεν είχαμε συμβόλαια, εγώ πάντως δεν πήρε μια. Ήταν ο κ. Ντίμης Κίρζης που χειρίστηκε την μεταγραφή. Ήταν διαφορετικοί καιροί τότε. Ήμασταν η γενιά που έμπαινε σιγά σιγά ο Κύπριος ποδοσφαιριστής».
 
Για το παρατσούκλι «Παπύρας»:
«Παπύρας ήταν το στυλ μου για αυτό μου έμεινε, Οι κινήσεις, τα χέρια ειδικά. Με βάφτησε ο Μπλάκυς όταν ήμουν 12 ετών και σιγά σιγά μου έμεινε!».
 
Για την ατμόσφαιρα στον Απόλλωνα:
«Πιστεύω στην ατμόσφαιρα που βγάζει μια ομάδα στο γήπεδο. Το χιούμορ είναι εξυπνάδα για εμένα. Να πηγαίνεις στην προπόνηση και να την βγάζεις με χαμόγελο. Ήταν πολύ καλό το κλίμα στον Απόλλωνα».
 

Δειτε Επισης

«Αγαπημένε μας Θεόδωρε, η Ένωση Νέων Παραλιμνίου σε ευχαριστεί για όλα όσα πρόσφερες»
Παρέπεμψε τον Παπασταύρου στον… Γρηγόρη η ΚΟΠ-«Οι οικονομικές καταστάσεις ελέγχονται»
Για κοροϊδία κατηγορεί τον Λοϊζίδη ο Παπασταύρου-«Μην συγκαλύψετε τις παρανομίες της ΚΟΠ»
Ο Τάκης Λεμονής στο στόχαστρο της Σαμπάχ
Σαββίδης: Παράδοξο να λαμβάνει στήριξη υποψήφιος χωρίς πλάνο, η ΚΟΠ δεν αλλάζει με βολέματα
Θέλει τον Χάμπο Κυριάκου στον Παναιτωλικό ο Πετράκης
Παπασταύρου: Αυτοί που είχαν δώσει πληρεξούσια να τα αποσύρουν και να εξετάσουν την υποψηφιότητα Σαββίδη
Το πρώτο μήνυμα του Πάμπλο Γκαρσία στους ΑΠΟΕΛίστες-«Το έργο μας θα είναι δύσκολο, θέλω πάντα να κερδίζω»
Αυτή είναι η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος-Στις 23 Αυγούστου στη σέντρα οι ομάδες
Ο Χάρης Σαββίδης και οι «χαμένοι» κόκκινοι φάκελοι