Στο Φάρο μετά από «Οδύσσεια» η ΑΕΛ

Αντίστροφα μετρούν στην ΑΕΛ για την επιστροφή τους στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αύριο, στις 21:45 θα αντιμετωπίσει στο Στάδιο Algarve στην Πορτογαλία την St Joseph's από το Γιβραλτάρ, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League. 

Η αποστολή της ΑΕΛ βρίσκεται ήδη στον προορισμό της και σήμερα οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν στο Στάδιο που θα φιλοξενήσει την αυριανή αναμέτρηση. 

Στόχος της ΑΕΛ είναι να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά που τη θέλουν να είναι φαβορί για την πρόκριση, βάζοντας τις βάσεις για να συνεχίσει στον επόμενο γύρο την Ευρωπαϊκή της πορεία.

Στην αποστολή της ΑΕΛ βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: 

Βοζίνια Ζοσιμάρ, Ευάγγελος Γεωργίου, Ανδρέας Κεραυνός, Μάρκο Αϊρόσα, Χαράλαμπος Κυριάκου, Κέβιν Λαφράνς, Ανδρέας Κυριάκου, Μποκτάν Μιτρέα, Ανδρέας Αβραάμ, Ιρένε Φιντέλις, Μάριος Νικολάου, Μέσκα, Αλί Σαβανέ, Μάρκο Σοάρες, Γιάννης Γερολέμου,  Ντάνι Μπενίτες, Ίσμαελ Σασσί, Μικέλ Αρουαμπαρένα, Γιάννης Μαύρου,  Μάριος Ηλία.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Petur Reinert από τα Νησιά Φαρόε με βοηθούς τους συμπατριώτες του Andrew Christiansen και Jan Hermansen και τέταρτο διαιτητή τον Lars Muller.  

Δειτε Επισης

Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας
Σε τρείς μήνες αναμένεται το πόρισμα για Ομόνοια 29Μ–ΑΕΛ και Καρμιώτισσα–Ανόρθωση