ʼσχετος ο Παντελή ή αυτοί που άρχισαν το κράξιμο

Από τις ομάδες που τερμάτισαν στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος η Ανόρθωση έχει τα λιγότερα εφόδια (χρήμα και προοπτική) για να πείσει τον κάθε υποψήφιο μεταγραφικό στόχο να έρθει στην Κύπρο.
 
Πολύ πιο εύκολα θα πείσει τον κάθε Ποτέ, Σκέμπρι, Κάσες, ο ΑΠΟΕΛ, ο Απόλλωνας και η ΑΕΚ παρά η Ανόρθωση, αφενός γιατί προσφέρουν περισσότερο χρήμα και αφετέρου γιατί τελευταία χρόνια διεκδικούν τίτλους και προκρίσεις σε ευρωπαϊκούς ομίλους.
 
Η Ανόρθωση όχι μόνο δεν υπερβαίνει αλλά ούτε πλησιάζει στις προσφορές της τα 200 χιλιάρικα ευρώ. Είναι λογικό πως δεν μπορεί εύκολα να πείσει έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή που ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του να αποδεχθεί τέτοια προσφορά Ιούνιο μήνα.
 
Στην ομάδα της Αμμοχώστου άρχισε η μουρμούρα προς το πρόσωπο του Ανδρέα Παντελή μετά τα καμώματα του Σιβού που θέλει να φύγει, τις κωλοτούμπες του Σισοκό που πετάει στον κάλαθο των αχρήστων τα εισιτήρια που του έστειλε η Ανόρθωση για να έρθει στην Κύπρο και ν’ αρχίσει προετοιμασία και την καθυστέρηση στην απάντηση του Αρούς, ο οποίος ήρθε στην Κύπρο αλλά έφυγε χωρίς να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.
 
Οι μόλις πέντε μεταγραφές (Μπανταλόφσκι, Αρτυματάς, Ματθαίου, Σισοκό, Καμαρά) που ανακοίνωσε μέχρι στιγμής η Ανόρθωση προκαλούν ανησυχία, καθώς η «Κυρία» κτίζεται (σχεδόν) από μηδενική βάση.
 
Ανδρέας Παντελή και Ρόνι Λέβι τηρούν στάση αναμονής και ακολουθούν υπομονετική τακτική ξέροντας πως με τα εφόδια που έχουν στη διάθεση τους δεν μπορούν να ολοκληρώσουν το ρόστερ από νωρίς.
 
Διαμήνυσαν στον Σιβού ότι μπορεί να φύγει αν φέρει πρόταση 200 χιλιάδων ευρώ και έστειλαν τελεσίγραφο στον Σισοκό. Για τη θέση του τερματοφύλακα ο
Αρούς ήταν εξ αρχής η πρώτη επιλογή του Λέβι και γι’ αυτό θεωρούν ότι αξίζει τον κόπο να περιμένουν, αξιολογώντας και άλλες περιπτώσεις.
 
Θα μπορούσε κάλλιστα η Ανόρθωση να είχε ολοκληρώσει διπλάσιες μεταγραφές, αλλά στο τέλος της ημέρας η ουσία είναι ν’ αποκτηθούν ποδοσφαιριστές ικανοί.
 
Η έγκαιρη στελέχωση του ρόστερ δεν σημαίνει απολύτως τίποτα αν οι παίκτες είναι αμφιβόλου αξίας. Και στην Ανόρθωση αγωνίστηκαν δεκάδες «παλτά» την τελευταία χρόνια.
 
Στο μεταγραφικό παζάρι ο χρόνος κυλά υπέρ των ομάδων, καθώς οι ποδοσφαιριστές ρίχνουν το κασέ τους και αυτό ο πρόεδρος της Ανόρθωσης το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα.  
 
Ο Ανδρέας Παντελή δεν θα κριθεί τώρα, αλλά στο τέλος της χρονιάς. Όσοι βρήκαν την αφορμή ν’ αρχίσουν το κράξιμο «πολεμούν» ξανά την Ανόρθωση.
  
Υ.Γ. Πολλοί θα πουν, "αφού δεν έχει χρήμα (σ.σ. ο Παντελή) γιατί μπήκε πρόεδρος"; Η απάντηση είναι απλή. Είδαμε τα αποτελέσματα και όσων έριξαν χρήμα ή και αυτών που πρόσφεραν λεφτά σε ποδοσφαιριστές αφήνοντας χρέη δεκάδων χιλιάδων ευρώ. 
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα