Ο Πάρντο στέλνει δανεικό τον Ρόμο και περιμένει η Ανόρθωση

Η δεδομένη αποχώρηση ενός εκ των Ούρκο Πάρντο ή Ράφαελ Ρόμο από το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ «γέννησε» σενάρια για το μέλλον του Βενεζουελάνου τερματοφύλακα.
 
Βάτερμαν, Πάρντο και Ρόμο έχουν συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ για τη νέα σεζόν, όμως οι «γαλαζοκίτρινοι» αποκλείεται να πορευτούν και με τους τρεις για οικονομικούς και αγωνιστικούς (θέσεις ξένων) λόγους.
 
Δεδομένη θέση έχει ο Βάτερμαν, ενώ η απόκτηση του Ρόμο φανερώνει ότι υπάρχει πρόθεση για αποχώρηση του ακριβοπληρωμένου Πάρντο. Όλα όμως θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις του 34χρονου πορτιέρε. Εφόσον συμβιβαστεί με τη θέση αναπληρωματικού ή είναι πρόθυμος να πείσει τον Μάριο Μπέιν ότι αξίζει γάντια βασικού και δεν δείξει τάσεις φυγής, τότε ο ΑΠΟΕΛ θ΄αναγκαστεί να παραχωρήσει τον Ρόμο δανεικό για ένα χρόνο.
 
Στο σενάριο αυτό είναι που μπαίνει στο παιχνίδι η Ανόρθωση. Η «Κυρία» κινήθηκε γι’ απόκτηση του πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΛ όμως ήταν ήδη αργά, καθώς ο 27χρονος τερματοφύλακας είχε συμφωνήσει με τον ΑΠΟΕΛ.
 
Από την άλλη δεν είναι απλό για την Ανόρθωση να πάρει ποδοσφαιριστή από ανταγωνίστρια ομάδα χωρίς να έχει κανένα δικαίωμα στο τέλος της σεζόν. Το δεδομένο είναι πως έγινε συζήτηση για το πιο πάνω σενάριο και το μέλλον θα δείξει κατά πόσο θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για υλοποίηση του.
 
 

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League