Το δείπνο με τον Παντελή και η μπύρα που του έριξαν οι οπαδοί

 Για το πώς εξελίχθηκαν οι διαπραγματεύσεις με την Ανόρθωση μίλησε σε βουλγαρικό Μέσο (sportal.bg ο Ιβάν Μπανταλόφσκι, ο οποίος μίλησε επίσης για το συμβάν με την μπύρα που του έριξαν οι οπαδοί.

Για την αποχώρηση από την Vereya: «Αφήνω μόνο φίλους στην ομάδα. Με καλά παιχνίδια κατάφερα να πραγματοποιήσω μεταγραφή εκτός των συνόρων, που ήταν ο στόχος μου» δήλωσε το νέο απόκτημα της «Κυρία» και συμπλήρωσε: «Στη συμφωνία με την Vereya ήταν να την βοηθήσω για το υπόλοιπο της σεζόν όσο μπορώ και στη συνέχεια να βρω ομάδα στο εξωτερικό. Υπήρχαν αρκετές κρούσεις, από Κροατία, Βέλγιο, Τουρκία και ΗΠΑ, αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο».

Για τη συμφωνία με την Ανόρθωση είπε: «Πριν λίγο καιρό εμφανίστηκε η Ανόρθωση. Η ηγεσία της ομάδας έδειξε ότι με ήθελε με κάθε κόστος. Μετά από αρκετές συζητήσεις, αποφάσισα να δεχτώ. Όλα έγιναν το βράδυ μετά το παιχνίδι με την Λέφσκι. Είχαμε δείπνο (σ.σ. προφανώς με τον Ανδρέα Παντελή) στη Σόφια και συμφωνήσαμε για συμβόλαιο 1+1».

Για το συμβάν με την μπύρα (διαβάστε ΕΔΩ τι έγινε): «Σέβομαι τους οπαδούς, δεν ήθελα να προκαλέσω. Είναι αλήθεια ότι ήπια μία μπύρα που έπεσε στο έδαφος όταν την έριξαν προς εμένα. Αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού, γνωρίζω ότι είμαι ανεπιθύμητος αφού είμαι πρώην αρχηγός της ΤΣΣΚΑ. Φυσικά ακούω τις προσβολές για το πρόσωπό μου, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Εξάλλου, το γεγονός ότι ισοφάρισα τους εκνεύρισε ακόμη περισσότερο. Τα συνθήματα αυτά μου δίνουν πάντως κίνητρο. Σέβομαι τους φιλάθλους, επειδή το ποδόσφαιρο είναι πάνω από όλα αυτά».

Δειτε Επισης

Φαμπιάνο: «Είμαι ευγνώμων για όλα αυτά τα χρόνια και τις στιγμές με την φανέλα της Ομόνοιας»
Υπενθύμιση της Ανόρθωσης για την αυριανή Γενική Συνέλευση
Σήκωσε το γάντι για την απαγόρευση μετακίνησης η ΑΕΚ-«Αποφύγαμε να ανεβάσουμε τους τόνους»
Στις 21 Οκτωβρίου η τελετή εγκαθίδρυσης της Εθνικής Σχολής Δεοντολογίας
Δαυίδ Γερασίμου: Ο 15χρονος που κλέβει τις εντυπώσεις στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης (vid)
Η επίσημη ανακοίνωση της ΚΟΠ για την απαγόρευση μετακίνησης στο ΑΕΚ-Ανόρθωση
Μάστερ των ντεμπούτων ο Μανόλο Χιμένεθ
«Πιστεύω σε αυτή την ομάδα, πρέπει και οι φίλαθλοι να πιστέψουν σε εμάς»
Πρόστιμο από τον Αριστοτέλη Βρυωνίδη στον ισχυρό άντρα του ΑΠΟΕΛ
«Είναι σίγουρα λυπηρό για εσάς να είστε δευτεροτρίτοι στην δική σας πόλη»