«Να αποδείξω ποιος πραγματικά είμαι…» (vid)

Και επίσημα ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης είναι ο Παναγιώτης Αρτυματάς, ο οποίος έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις.
 
Η ανακοίνωση:
«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον νεαρό Κύπριο ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Αρτυματά.
 
Πρόκειται για 18χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν στην δεύτερη ομάδα της Αγγλικής Γουέστ Μπρομ.
 
Μετά την υπογραφή των συμβολαίων, ο Αρτυματάς προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης».
 

Στις πρώτες του δηλώσεις είπε: «Θέλω να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι σε αυτή την ιστορική ομάδα. Θέλω να πω στον κόσμο ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου, έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θα πάρω τις ευκαιρίες μου ώστε να αποδείξω ποιος πραγματικά είμαι».
 
Το μήνυμα προς τον κόσμο: «Θα δουλέψω σκληρά και θα δώσω τα πάντα ώστε να δικαιώσω και την ομάδα αλλά και τον κόσμο που θα μας στηρίζει συνεχώς».
 

Δειτε Επισης

Παπασταύρου: Αυτοί που είχαν δώσει πληρεξούσια να τα αποσύρουν και να εξετάσουν την υποψηφιότητα Σαββίδη
Το πρώτο μήνυμα του Πάμπλο Γκαρσία στους ΑΠΟΕΛίστες-«Το έργο μας θα είναι δύσκολο, θέλω πάντα να κερδίζω»
Αυτή είναι η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος-Στις 23 Αυγούστου στη σέντρα οι ομάδες
Ο Χάρης Σαββίδης και οι «χαμένοι» κόκκινοι φάκελοι
Η επιμονή Ουζουνίδη για τον Τάσο Δώνη παρά τον σοβαρό τραυματισμό
Φανούριος: Ο Απόλλωνας τείνει προς τη μεριά του Xάρη Λοϊζίδη
Παπασταύρου για τις εκλογές της ΚΟΠ-«Θέλουμε την αλλαγή ή συνέχεια του κατεστημένου»
Διαιτητής στο Ρουμανία-Μαυροβούνιο ο Μενέλαος Αντωνίου
Οι τρεις πιθανές ημερομηνίες για την διεξαγωγή του Super Cup
Έκλεισε Πάμπλο Γκαρσία ο ΑΠΟΕΛ-Η διάρκεια του συμβολαίου του και οι συνεργάτες του