Η Αλκή κτίζει ομάδα που δεν θα φοβάται κανέναν

Δημοσιογραφική διάσκεψη για τα εισιτήρια διαρκείας και την παρουσίαση των εμφανίσεων, παρέθεσε η Αλκή. Ο πρόεδρος, Άντης Λόππας και ο προπονητής Σάββας Δαμιανού μίλησαν για τον προγραμματισμό ενόψει της νέας περιόδου και οριοθέτησαν ψηλά τον πήχη.
 
Άντης Λόπας: «Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα πρόεδρος δεν ήταν εύκολα τα πράγματα. Έπρεπε να αποδείξουμε ότι είμαστε σοβαροί και καθαροί, όχι μόνο στον κόσμο μας, αλλά σε όλο τον φίλαθλο κόσμο. Φτάσαμε στον τελικό μας προορισμό που ήταν η πρώτη κατηγορία. Με σοβαρότητα και σωστές επιλογές τα καταφέραμε πέρσι και με το ίδιο μοτίβο θα συνεχίσουμε και φέτος»
 
Για το οικονομικό: «Το οικονομικό το καθορίζουν τα τηλεοπτικά. Ελπίζω ότι για την τριετία 2019-2022 θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Στόχος μου είναι μετά το 2019 η Αλκή να δουλεύει μόνη της και μετά θα αποχωρήσω. Μέχρι τότε πρέπει να δουλέψουμε σωστά και επαγγελματικά. Επαναλαμβάνω ότι δεν θα κάνουμε οικονομικές υπερβολές».
 
Για το μπάτζετ: «Πέρσι το μπάτζετ μας ήταν 350.000 ευρώ και φέτος 700.000 ευρώ. Δεν είναι το πιο χαμηλό μπάτζετ κατηγορίας, γιατί κάποιοι θεωρούν σίγουρο ότι θα υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός, η Αλκή και η Άχνα. Επικροτώ τον στόχο που έχει θέσει ο προπονητής να είμαστε ανταγωνιστικοί κάθε εβδομάδα. Συμφωνήσαμε να χρησιμοποιούμε το αθλητικό κέντρο στην Πύλα».
 
Για την δημιουργία εταιρείας: «Δεν αποκλείω τη δημιουργία εταιρείας γιατί πλέον λειτουργούμε σε επαγγελματικές βάσεις και δεν μπορείς να είναι εξαρτώμενος από εθελοντές. Στόχος μας να γίνουν τα γραφεία κι από εκεί και πέρα αυτοί που θα είναι εκεί να διοικούν το σωματείο. Πλέον για τα πάντα χρειάζεται εξειδικευμένο προσωπικό. Το οίκημα της Αλκής ανήκει σε συγκεκριμένους οπαδούς της ομάδας που έδωσαν πέρυσι τέτοια εποχή χρήματα και το έσωσαν».
 

Σάββας Δαμιανού: «Τις επόμενες μέρες θα έχουμε ακόμη τρεις υπογραφές νέων ποδοσφαιριστών. Στόχος μας είναι να μπαίνουμε στο γήπεδο και να μην φοβόμαστε κανέναν. Δεν θα πηγαίνουμε στο γήπεδο για να κλέψουμε αποτέλεσμα, αλλά για να πάρουμε αποτέλεσμα με τη μαγκιά μας».
 
Για τις μεταγραφές: «Για να φέρουμε κάποιους παίκτες θα πρέπει να είναι κάποιοι που θα κάνουν τη διαφορά. Τις επόμενες μέρες, αν πάνε όλα καλά, ίσως κλείσουμε και παίκτη από την κυπριακή αγορά. Είναι σημαντικό να είναι ο κόσμος δίπλα μας».
 
Για την προετοιμασία: Στις 19 Ιουνίου αρχίζει η προετοιμασία, η οποία θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά στη Λάρνακα. Από τις 12 μέχρι τις 17 θα γίνουν εργομετρικές εξετάσεις».
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας