Σολομωνίδης: "Ήρθε ο Πρόδρομος Πετρίδης και μου έδωσε 189 χιλιάδες λίρες"

Το παρασκήνιο της μεταγραφής του Κώστας Μαλέκου στην ΑΕΛ αποκάλυψε ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΛ, Δημήτρης Σολομωνίδης (Η συνάντηση με Κατσουρίδη και το παρασκήνιο με τα 19 τσέκια της μεταγραφής Μαλέκου) στην εκπομπή «Όλα Μάλε» στον Super Sport FM. Ακολούθως οι δύο άνδρες αναφέρθηκαν στο πως ο παλαίμαχος άσος κατέληξε στη συνέχεια στον ΑΠΟΕΛ.
 
 
 
Αναλυτικά τα όσα λέχθηκαν
Μαλέκος:
«Υπήρχαν δύο προτάσεις, από ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση. Η Ομόνοια θα με έδινε και η αλήθεια είναι πως η Ομόνοια τα βρήκε με τον Κίκη (σ.σ. Κωνσταντίνου) και εγώ τους είπα δεν θέλω να πάω στην Ανόρθωση, θέλω να πάω στο ΑΠΟΕΛ και ο λόγος είναι ότι η Ανόρθωση έπαιρνε συνέχεια τα πρωταθλήματα και εγώ είπα δεν θα πάρει και άλλο.
 
Εγώ συμφώνησα με το ΑΠΟΕΛ, αλλά δεν με έδινε η Ομόνοια. Τότε πήγα στην ΑΕΛ και είπα ότι αν θέλω να μείνω και δεύτερη χρονιά θα μείνω. Τότε χάσαμε στις λεπτομέρειες τον τίτλο και είπα ότι η ΑΕΛ δεν ήταν έτοιμη για το πρωτάθλημα. Ήμουν 30 χρόνων και ήθελα να πανηγυρίσω πρωτάθλημα, ο ΑΠΟΕΛ ήταν έτοιμος να μου το προσφέρει», ανέφερε ο παλαίμαχος άσος.
 
 
Σολομωνίδης: «Εγώ ήξερα ότι ο Μαλέκος θα ερχόταν ένα χρόνο στην ΑΕΛ και μετά θα πήγαινε στο ΑΠΟΕΛ. Όμως ήθελα να κάμω τον κόσμο να νιώσει ότι η ΑΕΛ μπορεί να πάρει μεγάλους παίκτες και ο Μαλέκος ήταν ότι καλύτερο υπήρχε στην Κύπρο. Πήραμε τα λεφτά της μεταγραφής πίσω. Ήρθε ο Πρόδρομος Πετρίδης και μου έδωσε 189 χιλιάδες λίρες και τον πήρε».
 

Δειτε Επισης

Έχασε και από την Μπράιτον και πάει πληγωμένη στο Φάληρο η Άστον Βίλα
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
Σε αναμμένα κάρβουνα στην Άστον Βίλα-Αποχώρησε με πρόβλημα ο Ρότζερς
Ανοικτό το ενδεχόμενο να μπορεί να παίξει ο Μαρτίνες κόντρα στον Ολυμπιακό
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Καταθέτει μήνυση εναντίον του Νέβιλ η Νότιγχαμ