Η συνάντηση με Κατσουρίδη και το παρασκήνιο με τα 19 τσέκια της μεταγραφής Μαλέκου

Άγνωστες πτυχές της μεταγραφής του Κώστα Μαλέκου στην ΑΕΛ, αποκάλυψε ο Δημήτρης Σολομωνίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Όλα Μάλε» στον Super Sport FM.
 
 
Αναλυτικά τα όσα λέχθηκαν
«Ήμουν στην Ελλάδα. Ήταν 12-12:30 το βράδυ και με πήρε τηλέφωνο ο Κρίς Τριανταφυλλίδης και μου είπε ότι ήταν ελεύθερος (σ.σ. Μαλέκος). Τότε μίλησα στο συμβούλιο ότι έχουμε την Ανόρθωση και το ΑΠΟΕΛ που επιμένουν. Στην Ομόνοια δεν δέχονταν να δώσουν τον Μαλέκο στο ΑΠΟΕΛ σε ομάδα της ίδιας πόλης και η Ανόρθωση ήταν το αντίπαλο δέος καθώς μεσουρανούσε με τον Κίκη.
 
Και απευθύνομαι στους αριστερούς του συμβούλιο μου. Πηγαίνετε βρείτε τους παράγοντες της Ομόνοιας και πείτε τους ότι θέλουμε τον Μαλέκο. Πέρασαν 2-3 βδομάδες και δεν έκαναν τίποτε. Τότε ανέλαβα εγώ. Πήγα στο Χίλτον ένα Σάββατο και τηλεφώνησα του κ. Κατσουρίδη και κανόνισα συνάντηση μαζί του στα γραφεία της Χαραυγής.
 
Μου είπε τι θέλεις; Του είπα τον Μαλέκο. Με είδε στα μάτια, δεν είπε τίποτε και σήκωσε το τηλέφωνο. Μίλησε με κάποιο και του είπε: «Έχω ένα φίλο που τυγχάνει να είναι ο πρόεδρος της ΑΕΛ. Θα σου τον στείλω εκεί και δείτε τι θα κάνετε με τον Μαλέκο».
 
Τότε πήγα και συναντήθηκα μαζί του. Ήταν ο κ. Σεραφείμ μιλήσαμε και μετά συναντηθήκαμε ξανά στο οίκημα της Ομόνοιας και του έδωσα 19 τσέκια των δέκα χιλιάδων λιρών. Η μεταγραφή κόστισε 190 χιλιάδες λίρες. Για την Ομόνοια ήταν πιο εύκολο να δώσει τον Μαλέκο στην ΑΕΛ γιατί δεν ήταν άμεσα ανταγωνιστής της. Δεν ήταν αντίπαλο πολιτικά σωματείο.
 
Πριν πάει ο Μαλέκος εισπράταμε περίπου χίλιες λίρες στις πρώτες προπονήσεις. Όταν ήρθε ο Μαλέκος πήραμε 35 χιλιάδες λίρες από τους οπαδούς που ήρθε να δει τον Μαλέκο». 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»
Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της