«Ο Σιέποκ έβαζε το χέρι στην τσέπη και με κορόιδευε»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Μάλε» στον Super Sport FM ήταν ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΛ, Δημήτρης Σολομωνίδης, ο οποίος αναφέρθηκε σε αρκετά περιστατικά που σημάδεψαν την πορεία του στην ηγεσία των «γαλαζοκιτρίνων».
 
 
Απόσπασμα δηλώσεων
«Εγώ είμαι ο πιο αγαπητός πρόεδρος αλλά μου έβγαλαν πανό προδότη. Τα έσπασαν όλα στο Δασάκι οι οπαδοί μας και πήγα στην Δικαστική και εκπροσώπησα εγώ την ομάδα και αντί τρεις αγωνιστικές μας έβαλαν 1500 λίρες πρόστιμο. Τότε ο πρόεδρος της Ομόνοιας Δώρος Σεραφείμ είπε «όποτε πάει η Ομόνοια δικαστική θέλουμε τον κ. Σολομωνίδη να μας εκπροσωπεί». Εγώ είπα τότε ότι θα έδινα όλους όσους μπήκαν στο γήπεδο στην αστυνομία. Εγώ μπλόφαρα τότε, έπαιξα ένα παιχνίδι αλλά ένα μέρος με μίσησε γιατί έκανε η αστυνομία έρευνες και συνέλαβε κάποιους και νόμισαν ότι τους έδωσα εγώ. Ορκίζομαι στην κόρη μου ότι δεν πρόδωσα κανέναν οπαδό της ΑΕΛ».
 
«Ο Καπιτανής μας έκαψε τρία συνεχόμενα παιχνίδια. Αυτό το λέμε εμείς αλλά αυτός έκανε την δουλειά του. Ήταν ο καλύτερος μας διαιτητής και βγήκα και είπε το επικό «θέλω να μας κάνει όλα τα παιχνίδια ο κ. Καπιτανής».
 
«Δεν πηγαίνω πλέον στο γήπεδο γιατί δεν μυ αρέσει να ακούω την κριτική που γίνεται στη διοίκηση, στους προπονητές και τους παίκτες.
Κατηγορούν τους πάντες, χωρίς να ξέρουν αν είναι καλά στην υγεία τους, αν έχουν κάποιο πρόβλημα και πόσες δυσκολίες πέρασαν κατά τη διάρκεια της βδομάδας.
 
Εγώ θυμάμαι ότι στην εποχή που ήμουν πρόεδρος ερχόταν ο Σιέποκ, ο οποίος ήταν από τους αγαπημένους μου παίκτες και μου έβγαζε την τσέπη του παντελονιού έξω και μου έδειχνε ότι ήταν άδεια (σ.σ. ήθελε να δείξει ότι ήταν απλήρωτος).
 
Παίζαμε την Κυριακή ο Σιέποκ έβαζε τέρματα κερδίζαμε και εγώ πήγαινα και τον πλήρωνα από την τσέπη μου για να σιωπήσει (γέλια)». 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»
Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»