Τον στέλνει δανεικό ο ΑΠΟΕΛ

Πρόταση στον Βασίλη Παπαφώτη να παραχωρηθεί δανεικός σε άλλη κυπριακή ομάδα, ώστε να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής θα κάνει ο ΑΠΟΕΛ.
 
 
Ο ταλαντούχος 21χρονος επιτελικός μέσος βρίσκεται στην πρώτη ομάδα του ΑΠΟΕΛ την τελευταία τετραετία, ωστόσο έπαιξε ελάχιστα. Συγκεκριμένα, μέτρησε μόλις 11 συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος.
 
 
Το γεγονός πως καταργείται το πρωτάθλημα U21 αντιλαμβάνεται κανείς ότι ο Παπαφώτης θα περιοριστεί σε ρόλο κομπάρσου, κανείς στη θέση που αγωνίζεται (επιτελικός μέσος) υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός.
 
 
Στον ΑΠΟΕΛ προτίθενται να παραχωρήσουν τον Παπαφώτη σε ομάδα που θα είναι χρήσιμος, ώστε να μπορεί να δείξει την αξία του, να μετρήσει δυνάμεις και να αποδείξει εάν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις μιας ομάδας όπως ο ΑΠΟΕΛ.
 
Δανεικοί θα παραχωρηθούν πιθανότατα και άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές, ενώ όσον αφορά τον Κωστάκη Αρτυματά στον ΑΠΟΕΛ δήλωσαν ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει, προς το παρών σκέψη για παραχώρηση του ποδοσφαιριστή (εκδήλωσε ενδιαφέρον η Ανόρθωση) εντούτοις η μεταγραφική περίοδος είναι μακρά και τα δεδομένα μπορεί να διαφοροποιηθούν. 
 
 

Δειτε Επισης

Σε νέα σύσκεψη την Τρίτη τα προβλήματα για την κάρτα φιλάθλου
Συζητήθηκαν λύσεις για την κάρτα φιλάθλου στη σύσκεψη-Συστάθηκε Επιτροπή που θα καταλήξει στην ιδανικότερη
Εξόφλησε τις φορολογικές τις υποχρεώσεις η ΑΕΛ-«Ιστορικός σταθμός, μηδενικό το υπόλοιπο»
Πάπουτσος: Θα αναγκαζόμαστε να φέρνουμε μόνο ξένους διαιτητές στο τέλος, είμαστε στο παρά πέντε
Αναχωρεί για Πολωνία η αποστολή της Ομόνοιας-Μένει στην Κύπρο ο Ελάντερ, υπέστη μυϊκό τραυματισμό
Θα αναμετρηθεί με Αυστρία και Εσθονία στο Άλφαμεγα τον Νοέμβριο η Εθνική
Ο τρόπος λειτουργείας της κάρτας φιλάθλου στο επίκεντρο συνάντησης ΚΟΑ και ομάδων πρώτης κατηγορίας
Στον Ατρόμητο ο Λεωνίδας Βόκολος
Θλίψη στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για το θάνατο του 28χρονου Χαράλαμπου
Καλωσόρισε τον Πάμπλο Γκαρσία ο ΑΠΟΕΛ