«Δεν γλιτώνουμε με τίποτα»

Για το ευρωπαϊκό παιχνίδι απέναντι στην Κορκ, το ταξίδι και την «Αρένα», μίλησε στον ΣΠΟΡ FM, ο Κυριάκος Δημητρίου. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, αναφέρθηκε στο δύσκολο ταξίδι που αναμένει την ομάδα, τις θερμοκρασίες αλλά και το επίπεδο της αντιπάλου, που είναι ένα σκαλί πιο πάνω από τη Λίνκολν.  
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κυριάκου Δημητρίου στον ΣΠΟΡ FM 95.0:
 
Για το παιχνίδι με την Κορκ: 
«Πάμε λίγο πολύ σε ένα ταξίδι που θυμίζει το περσινό στον ανάλογο προκριματικό γύρο. Είναι δυο παιχνίδια που κρίνουν το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο και είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε ένα αντίπαλο, ο οποίος είναι πολύ καλύτερος από τον προηγούμενο μας αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».
 
Για το επίπεδο της Κορκ: 
«Σίγουρα πηγαίνουμε συνειδητοποιημένοι για το τι θα αντιμετωπίσουμε. Ο Ηλίας Χαραλάμπους είδε από κοντά και τα δυο παιχνίδια της Κορκ στην Ευρώπη. Τα αποτελέσματα της στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα δείχνουν την ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε. Ο προπονητής μας είπε πως πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα και φυσικά θα πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας από τον επαναληπτικό με την Λίνκολν και θα τα βελτιώσουμε».
 
Για το ταξίδι: 
«Είναι δύσκολο το ταξίδι σε αυτή την περίοδο. Πέμπτη βράδυ αγωνιστήκαμε και την Παρασκευή επιστρέψαμε αργά το βράδυ και τρέξαμε για το ταξίδι. Θα υπάρχει ταλαιπωρία και αυτό δεν το γλιτώνουμε με τίποτα. Δεν είναι και το πιο εύκολο να βγαίνεις από το αεροπλάνο μετά από πολύωρες πτήσεις και μετά από λίγα 24ωρα να μπαίνεις και πάλι σε αεροπλάνο. Θα είμαστε εκεί πάντως από την Τρίτη για να συνηθίσουμε τις θερμοκρασίες και το κλίμα. Παίζουμε ένα αντίπαλο που είναι ένα σκαλί πιο πάνω από την Λίνκολν και είναι ένας αντίπαλος που ειδικά μέσα στην έδρα του είναι πολύ δύσκολος».
 
Για το Αρένα: 
«Κάτι που έμοιαζε ακατόρθωτο, το πετύχαμε. Το γήπεδο μας έχει μπει στην κατηγορία 3 και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε μέχρι και τα play off. Είναι κάτι πολύ σημαντικό και μας κάνει περήφανους και αξίζει συγχαρητήρια σε όσους έδωσαν μάχη με το χρόνο ώστε το γήπεδο να περάσει τον έλεγχο της ΟΥΕΦΑ».
 

Δειτε Επισης

Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε
Πήρε φόρα από τη... σήραγγα η Πάφος, διέλυσε με τριάρα την Ομόνοια και κατέκτησε το πρώτο της Κύπελλο
Έγραψε ιστορία και γίνεται ευρωπαία η Πάφος-Τα λεφτά που διεκδικεί στο Europa League
BINTEO: Έριξαν φωτοβολίδες στο γήπεδο και έκαψαν τα δίχτυα οι οπαδοί της Ομόνοιας
BINTEO: Φοβερή Πάφος, έστησε πάρτι στο ΓΣΠ με τρία γκολ και πάει για ιστορική κατάκτηση Κυπέλλου
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε η Πάφος μέσω VAR και το γκολ που έφερε την έκρηξη