Κόλφιλντ: «Η ΑΕΚ έδωσε 1,5 εκατ. ευρώ για τον Κάσες»!

Αν οι αγωνιστικές γνώσεις του για την ΑΕΚ είναι αντίστοιχες των γενικών για το σύλλογο της Λάρνακας, την ομάδα του Ιμανόλ Ιδιακέθ περιμένει απόψε ένα εύκολο βράδυ και συνολικά μια άνετη πρόκριση.

Σε δηλώσεις του για τον αποψινό αγώνα με τους «κιτρινοπράσινους» ο Τζον Κόλφιλντ, αφού διαβεβαίωσε ότι το επιτελείο του έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στη μελέτη του αντιπάλου, έριξε την ατάκα-βόμβα: «Η ΑΕΚ αγόρασε την περασμένη εβδομάδα έναν παίκτη για 1,5 εκατ. ευρώ (σ.σ. Νάτσο Κάσες), αυτό δείχνει το επίπεδό της»!

Ο τεχνικός της Κορκ είτε δεν πληροφορήθηκε πως η Χιχόν έλυσε τη συνεργασία της με τον αρχηγό της, προκειμένου αυτός να μετακινηθεί στην ΑΕΚ, είτε θεωρεί πιθανό (και λογικό) να πληρώσουν οι Λαρνακείς σχεδόν το μισό μπάτζετ της χρονιάς, προκειμένου να αγοράσουν έναν ποδοσφαιριστή…
 
«Η κατάταξη δεν λέει τίποτε»
Οι υπόλοιπες τοποθετήσεις του Κόλφιλντ, πάντως, ήταν σαφώς πιο μετρημένες και κοντινές στην πραγματικότητα. «Η ΑΕΚ είναι μια σοβαρή ομάδα. Είναι φανταστική με την μπάλα, λόγω των πολλών Ισπανών στο ρόστερ της. Την κρατούν εξαιρετικά, είναι πολύ υπομονετικοί, εξαντλούν τον αντίπαλο, τον παρασύρουν στη λάθος θέση και μετά φτιάχνουν ευκαιρίες.

Είναι μια τεράστια πρόκληση για μας, αλλά συγχρόνως κοιτάζουμε την περασμένη περίοδο και την εμπειρία που αποκτήσαμε. Υπερβάλαμε εαυτούς για να αποκλείσουμε τη Χάκεν και ζορίσαμε τη Γκενκ, άρα από αυτήν την άποψη μόνο μια σοβαρή εμφάνιση θα μας δώσει ελπίδες. Ξέρουμε τι μας περιμένει, αλλά αδημονούμε.

Η κατάταξη της UEFA δεν σημαίνει κάτι… Δείτε πώς αποκλείστηκαν την περασμένη εβδομάδα οι Ρέιντζερς και η Σεντ Τζόνστον. Πριν ακόμη γίνει η κλήρωση, λέγαμε ότι θα ήμασταν αρκετά ικανοποιημένοι, αν πέφταμε με κάποια από τις δύο…
», τόνισε ο τεχνικός των Ιρλανδών.
 
«Αν κάθεσαι όλο πίσω, δεν κερδίζεις»
«Θα απογοητευτώ, αν δεν επιδείξουμε σοβαρή προσέγγιση. Πρέπει να αξιοποιήσουμε τις αρετές μας και τους τομείς, όπου μπορούμε να τους δημιουργήσουμε προβλήματα. Αν κάθεσαι πίσω σε όλο το παιχνίδι, δεν έχεις τύχη να κερδίσεις. Στο τέλος της ημέρας, αισθανόμαστε ότι μπορούμε να μεταφέρουμε την πρόκριση στον επαναληπτικό και να έχουμε πιθανότητες. Ξέρουμε ότι αν χάσουμε το πρώτο παιχνίδι ή αρχίσουμε να δεχόμαστε γκολ, είμαστε τελειωμένοι, συνεπώς χρειάζεται να είμαστε πειθαρχημένοι», υπογράμμισε ο Κόλφιλντ.

Δειτε Επισης

Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε
Πήρε φόρα από τη... σήραγγα η Πάφος, διέλυσε με τριάρα την Ομόνοια και κατέκτησε το πρώτο της Κύπελλο
Έγραψε ιστορία και γίνεται ευρωπαία η Πάφος-Τα λεφτά που διεκδικεί στο Europa League
BINTEO: Έριξαν φωτοβολίδες στο γήπεδο και έκαψαν τα δίχτυα οι οπαδοί της Ομόνοιας
BINTEO: Φοβερή Πάφος, έστησε πάρτι στο ΓΣΠ με τρία γκολ και πάει για ιστορική κατάκτηση Κυπέλλου
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε η Πάφος μέσω VAR και το γκολ που έφερε την έκρηξη