Ομόνοια: Πύρινος εφιάλτης για Φελτχάουζεν! (vid, pics)

Κατόπιν μιας άκρως επεισοδιακής διαδικασίας ο Πιτ Φελτχάουζεν έβαλε χθες υπογραφή στο (διετές) συμβόλαιό του με την Ομόνοια και τέθηκε στη διάθεση του Πάμπου Χριστοδούλου. Ο Ολλανδός τερματοφύλακας δεν έχει τη φήμη του ιδιόρρυθμου, αλλά οι ιθύνοντες της Ομόνοιας θα πρέπει να επιδείξουν μια σχετική ευαισθησία και κατανόηση, αν διαπιστώσουν πως ο 31χρονος είναι υπερβολικά σχολαστικός στην επιλογή κατοικίας. Υπάρχει λόγος και μάλιστα σοβαρός…

Άνοιξη του 2014. Συμπληρώνοντας σχεδόν μια οκταετία στη Φιτέσε (σ.σ. με εξαίρεση ένα μονοετές πέρασμα από την Έρκουλες) ο Πιτ Φελτχάουζεν μετακομίζει στην καινούργια του κατοικία στο Λάτουμ (πλησίον του Άρνεμ), μαζί με την (τότε) εγκυμονούσα στον τέταρτο μήνα σύζυγό του και τον 10 μηνών γιο του Σάντι.
Η πρώτη τους νύχτα αποδεικνύεται εφιαλτική, καθώς στο σπίτι εκδηλώνεται εκτεταμένη πυρκαγιά, η οποία προκαλεί σοβαρότατες ζημιές, έστω κι αν δεν καίει ολοσχερώς το οικοδόμημα. Ευτυχώς ο Φελτχάουζεν και η οικογένειά του προλαβαίνουν να απομακρυνθούν έγκαιρα, δίχως να τραυματιστούν.
Η αιτία της πυρκαγιάς αποδίδεται σε χαλασμένο κύκλωμα. Λίγες μέρες αργότερα, μετά την εκτός έδρα αναμέτρηση με την Μπρέντα, ο τερματοφύλακας της Φιτέσε δηλώνει: «Το σπίτι είναι σχεδόν ολοσχερώς καμένο, τέτοιο πράγμα δεν εύχεσαι σε κανένα. Ήταν η πρώτη μας νύχτα στην καινούργια μας κατοικία. Ευτυχώς δεν συνέβη κάτι στα δύο μικρά αγγελούδια μου. Ακολούθησε ένα τριήμερου πολύ κακού ύπνου. Προσωπικά δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία για το αν έπρεπε να παίξω ή όχι απέναντι στην Μπρέντα, ωστόσο το συζήτησα με τη σύζυγό μου και το γιο μου, που εισέπνευσαν καπνό. Από δω και στο εξής θα αποσυνδέω όλα τα καλώδια! Πάντα υπάρχει ο φόβος ότι μπορεί να συμβεί ξανά…»
 

Δειτε Επισης

Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Πήρε φόρα από τη... σήραγγα η Πάφος, διέλυσε με τριάρα την Ομόνοια και κατέκτησε το πρώτο της Κύπελλο
Έγραψε ιστορία και γίνεται ευρωπαία η Πάφος-Τα λεφτά που διεκδικεί στο Europa League
BINTEO: Έριξαν φωτοβολίδες στο γήπεδο και έκαψαν τα δίχτυα οι οπαδοί της Ομόνοιας
BINTEO: Φοβερή Πάφος, έστησε πάρτι στο ΓΣΠ με τρία γκολ και πάει για ιστορική κατάκτηση Κυπέλλου
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε η Πάφος μέσω VAR και το γκολ που έφερε την έκρηξη
ΒΙΝΤΕΟ: To εντυπωσιακό κορεό της Ομόνοιας με τα τρόπαια της ομάδας τους