Έδωσε τα χέρια με... πρώην διαιτητή ο Κόπριβετς

Στο κυπριακό πρωτάθλημα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιαν Κόπριβετς παρά την αποχώρησή του από την Ανόρθωση.
 
Ο Σλοβένος τερματοφύλακας έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της Πάφου F.C. και ανακοινώθηκε και επίσημα, αφού φωτογραφήθηκε με τον πρώην διαιτητή Χάρη Γλυκή, ο οποίος πλέον ενεργοποιείται στα διοικητικά της παφιακής ομάδας.
 
Η ανακοίνωση:
«Το Σωματείο PAFOS FC ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τον Σλοβένο τερματοφύλακα Jan Koprivec.

Ο Jan Koprivec είναι 29 ετών (15/07/1988) και τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν η Ανόρθωση Αμμοχώστου. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ομάδες της πρώτης κατηγορίας της Ιταλίας (Serie A) όπως η Udinese Calsio και η Gagliari και είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα Σλοβενίας.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας, καλωσορίζουν τον Jan Koprivec στην μεγάλη οικογένεια της Πάφου και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».
 

Δειτε Επισης

Θλίψη στην Ομόνοια-Έφυγε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μιχαλάκης Χριστοφή
Διθύραμβοι Μπεκάλι για Ηλία Χαραλάμπους-«Θα μείνει μαζί μου μέχρι να πεθάνω»
Φουντώνει η μάχη για πρωτάθλημα και Ευρώπη-Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος
Δημοσιεύτηκε το ντοκιμαντέρ της PAFOS FC-«Το ταξίδι μας μόλις ξεκίνησε και θα κάνουμε πολύ περισσότερα»
Μπεργκ ενόψει Ομόνοιας: «Να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάμε στον τελικό»
Σημαντική νίκη για Ομόνοια Αραδίππου και αποφασιστικό βήμα παραμονής
Θρίλερ χωρίς νικητή-Υποβιβάζεται η Νέα Σαλαμίνα
Πήρε μετά από καιρό την νίκη η Καρμιώτισσα
Εκτοξεύτηκαν τα χρέη ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας, μειώθηκαν για ΑΕΛ και Απόλλωνα-Στη δημοσιότητα οι οφειλές των ομάδων
Αυτά είναι τα μέτρα της Αστυνομίας για τον ημιτελικό της Πάφου με τον Απόλλωνα