ΑΕΚ: Και με τη βούλα της UEFA!

Σε αναβάθμιση κατηγορίας της ΑΕΚ-Αρένα προχώρησε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου, όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ, και πλέον η ιδιόκτητη έδρα των Λαρνακέων μπορεί να χρησιμοποιείται μέχρι και τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ!

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας και η Balltown Holdings Public Ltd ανακοινώνουν ότι έχει δοθεί από την UEFA Άδεια Σταδίου Κατηγορίας 3 για το ΑΕΚ ARENA, η οποία επιτρέπει την διεξαγωγή αγώνων μέχρι και τα πλέι-οφ του Europa League.

Η πάρα πολύ σημαντική εξέλιξη προέκυψε μετά από αίτημα μας προς την UEFA, η οποία έστειλε ειδικό επιθεωρητή για να επιθεωρήσει το Στάδιο και την οργάνωση της διεξαγωγής του αγώνα AEK-Lincoln FC για τον 1ο προκριματικό γύρο του Europa League», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.  

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας