Ιδιάκεθ: «Για την ΑΕΚ είναι τελικός»
18:08 - 02 Αυγούστου 2017

Τελικό χαρακτήρισε τον επαναληπτικό με την Ντιναμό Μινσκ στη Λευκορωσία ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ. Ο τεχνικός των Λαρνακέων επεσήμανε πως θα κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα, εντούτοις δεν αλλάζει η φιλοσοφία που θα αγωνιστεί η ομάδα.
Η αρχική τοποθέτηση:
«Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Για μας είναι σαν τελικός. Η ομάδα είναι έτοιμη και θέλουμε να συνεχίσουμε στον επόμενο γύρο. Και ο αντίπαλος αντιμετωπίζει το παιχνίδι σαν τελικό και για αυτό θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».
Για το σκορ του πρώτου αγώνα…
«Έχουμε το προβάδισμα αλλά δεν μας λέει κάτι. Θα προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε το σκορ».
Αν θα γίνουν αλλαγές
«Σκέφτομαι να κάνω κάποιες αλλαγές αλλά το πιο σημαντικό είναι πως η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει. Πάμε για να κερδίσουμε. Περιμένουμε να έχουμε δυσκολίες αλλά εμείς θα δώσουμε τα πάντα από το πρώτο λεπτό».
Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Ντάνιελ Μοϊσόφ:
«Ξέρουμε την ποιότητα του αντιπάλου αλλά και της δικής μας ομάδας. Αν παίξουμε με βάση τις ικανότητες μας θα προκριθούμε. Είμαστε το φαβορί για την πρόκριση μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα».