Αποογητευτικός ο Ολυμπιακός, σούπερ ο Αστέρας και 1-1 στο Φάληρο

Aπό δύο σερί άσχημα αποτελέσματα ερχόταν ο Ολυμπιακός, υποδεχόμενος τον Αστέρα Τρίπολης στο "Γ. Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Μετά το εκτός έδρας 1-1 με την Ξάνθη και την εντός έδρας ήττα από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, οι "ερυθρόλευκοι" δεν είχαν κανένα περιθώριο για νέα απώλεια κόντρα στους Αρκάδες.

Οι απουσίες των Ελαμπντελαουί και Κούτρη, σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό του Μίλιτς από την αποστολή, έφεραν τους Ζιλέ - Φιγκέιρας στα άκρα της άμυνας, με τον Πάρντο να μένει ξανά εκτός βασικού σχήματος παρά τα δύο του ευρωπαϊκά γκολ μεσοβδόμαδα. Σε αποστολή επίσημου αγώνα μπήκε για πρώτη φορά ο Ταχτσίδης.

Για τον Αστέρα αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι μετά την απομάκρυνση του Στάικου Βεργέτη από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, την οποία και ανέλαβε ο Σάββας Παντελίδης που έκανε ντεμπούτο στο Φάληρο. Στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού δεν ήταν ο τραυματίας Σελίν και ο ανέτοιμος Τόνσο, αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Τσουκαλάς και Κώτσιρας.

Ο Αστέρας παρουσίασε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρόσωπο κόντρα σε έναν απογοητευτικό Ολυμπιακό και κατάφερε να προηγηθεί στο 54' με χτύπημα πέναλτι του Μανιά, για να δεχθεί την ισοφάριση με τον ίδιο τρόπο στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Τζούρτζεβιτς. Με τους Αρκάδες να είναι στεναχωρημένοι που δεν έφυγαν και με τους τρεις βαθμούς από το Φάληρο.

Γήπεδο: Γεώργιος Καραϊσκάκης

Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης (ΕΠΣ Άρτας)

Βοηθοί: Χρήστος Μπαλτάς (ΕΠΣ Αχαΐας), Κωνσταντίνος Ποντίκης (ΕΠΣ Λευκάδας/Πρέβεζας)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Ζιλέ, Ρομαό (78' Ανδρούτσος), Ένχελς, Φιγκέιρας, Ζντιέλαρ, Οτζίτζα Οφόε, Καρσελά (57' Εμενίκε), Μάριν (57' Πάρντο), Σεμπά, Τζούρτζεβιτς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ίγκορ, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Ματιντά (77' Κυριακόπουλος), Καλτσάς, Ισνάλδο (60' Τσουκαλάς), Μανιάς (71' Δουβίκας).

 

Γκολ: 90+4' πεν. Τζούρτζεβιτς / 54' πεν. Μανιάς

Κάρτες: 58' Ζντιέλαρ, 67' Σεμπά, 90+6' Φιγκέιρας / 59' Ίγκορ, 90+3' Ιγκλέσιας

 

 

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Ανοικτό το ενδεχόμενο να μπορεί να παίξει ο Μαρτίνες κόντρα στον Ολυμπιακό
Σειρήνες από MLS για Αλμέιδα
Ο Σίνα επέλεξε να εκπροσωπήσει την εθνική Αλβανίας
Τι δήλωσε ο Έμερι για Μαρτίνες και Τίλεμανς ενόψει της ρεβάνς στο Καραϊσκάκη
Πώς μπορούν να αλλάξουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια του 2024/25 για την Ελλάδα αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει το Conference League
Ποντένσε: «Δεν θέλω να μιλήσω για τελικό, θα πάμε βήμα-βήμα»
Τρελάθηκε η Ευρώπη με Ολυμπιακό και Μεντιλίμπαρ-Τι αναφέρει ο ξένος Τύπος για την ιστορική νίκη στο «Βίλα Παρκ»
Υποψήφιος για δύο βραβεία ο Ελ Καμπί μετά τον θρίαμβο στο «Βίλα Παρκ»
Πανζουρλισμός από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο, στην υποδοχή της αποστολής
Έμερι: Ο Ολυμπιακός άξιζε να νικήσει, τώρα είναι το απόλυτο φαβορί