Παράταση στο νέο γήπεδο της Λεμεσού

Ολιγοήμερη παράταση τόσο για την παράδοση των απαντήσεων από τους μελετητές, όσο και την υποβολή προσφορών που αφορούν το νέο γήπεδο Λεμεσού, έδωσε ο Κυπριακός Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ).
 
Σημερινή ανακοίνωση του Οργανισμού αναφέρει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού στη χθεσινή του συνεδρία, αφού εξέτασε το τεράστιο ενδιαφέρον οικονομικών φορέων που ζήτησαν παράταση υποβολής της προσφοράς που αφορά το νέο γήπεδο Λεμεσού, αλλά και του ίδιου αιτήματος εκ μέρους των μελετητών του έργου, οι οποίοι πρέπει να ετοιμάσουν απαντήσεις στα πάρα πολλά ερωτήματα τεχνικής φύσεως, αποφάσισε όπως δώσει ολιγοήμερη παράταση τόσο για την παράδοση των απαντήσεων, όσο και την υποβολή προσφορών.
 
Σημειώνει ότι ως νέα ημερομηνία παράδοσης των απαντήσεων από τους μελετητές προς τους οικονομικούς φορείς ορίζεται η 30η Ιανουαρίου 2018 και για υποβολή τελικών προσφορών η 15η Φεβρουαρίου 2018.
 
Αναφέρει, τέλος, ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΑ εκφράζει την μεγάλη του ικανοποίηση για το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν μεγάλες εταιρείες τόσο της Κύπρου, όσο και του εξωτερικού.

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα