ΑΕΚ: «Μεγάλη ευκαιρία και πρόκληση» (vid)

Ως ένα παιχνίδι ικανό να δώσει στην ομάδα τους πρόσθετη ώθηση και να καθορίσει τη μετέπειτα πορεία της χαρακτήρισαν το επικείμενο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ οι Ιμανόλ Ιδιακέθ και Νταβίδ Καταλά.
 
«Ξέρουμε ότι είναι ένα μεγάλο ντέρμπι, εκτός έδρας. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο, όμως ελπίζουμε να πάμε εκεί και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό με τη φιλοδοξία και την ελπίδα να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, όμως η ομάδα είναι έτοιμη, μετά τη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι επανήλθαν και τα θετικά συναισθήματα. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για μας, εάν καταφέρουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι σίγουρα θα αποτελέσει μία σημαντική ώθηση για μας.

Πάντα χρειαζόμαστε τον κόσμο και ειδικά την Κυριακή, καθώς θέλουμε πάρα πολύ να τους αφιερώσουμε τη νίκη. Ελπίζουμε να έρθουν στο γήπεδο και σίγουρα εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να τους αφιερώσουμε την νίκη και να έχουμε μία καλή Κυριακή μαζί με τον κόσμο μας στο ΓΣΠ», δήλωσε ο Βάσκος προπονητής της ΑΕΚ.
 
«Για μας αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση, γιατί ξέρουμε ότι θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, όπως γίνεται πάντα στα παιχνίδια με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ. Θα είναι πάρα πολύ σημαντικό για τη μετέπειτα πορεία μας. Μέχρι τώρα κάνουμε αρκετά καλή δουλειά. Σίγουρα, εάν είμαστε συγκεντρωμένοι και δώσουμε το 100%, μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Θα ήθελα να πω ότι είμαι πολύ περήφανος που έφτασα τα 100 παιχνίδια με την ΑΕΚ. Όπως κάνω από το πρώτο μου παιχνίδι, θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα και θα συνεχίσω να το κάνω μέχρι το τελευταίο. Αυτός είναι ο στόχος μου. Για τον κόσμο ελπίζω να συνεχίσουν έτσι, να υποστηρίζουν την ομάδα. Να έρθουν στη Λευκωσία για να μας υποστηρίξουν, γιατί για μας είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας», συμπλήρωσε ο Iσπανός αμυντικός των Λαρνακέων.
 

 

Δειτε Επισης

Έτοιμη για τον αγώνα κόντρα στη Ρουμανία η Εθνική
Κρίσιμο δεκαπενθήμερο για τον ΑΠΟΕΛ-Πολλές οι εκκρεμότητες, ξανά στο τραπέζι το όνομα του Ανδρέου
Φτωχότερο το κυπριακό ποδόσφαιρο-Έφυγε ο μεγάλος Πανίκος Κρυστάλλης
Διεκδικεί την Προεδρία της ΚΟΠ ο Χάρης Λοϊζίδης-Ανακοινώνει τις αποφάσεις του την Πέμπτη
Στο μύλο της ονοματολογίας και ο Ανδρέας Μιχαηλίδης-Βροχή τα ονόματα για τον νέο πρόεδρο της ΚΟΠ
Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Μάντζιος από την απόδοση της Εθνικής Κύπρου
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων