Ο Μουρίνιο έριξε απολαυστικές ατάκες όταν ρωτήθηκε για την έλευση Ζιντάν!

Mετά από μία... μαρτυρική εβδομάδα όπου το ένα άσχημο αποτέλεσμα διαδεχόταν το άλλο (ισοπαλία με Γουλβς στο πρωτάθλημα, αποκλεισμός στο Λιγκ Καπ από την Ντέρμπι, ήττα από την Γουέστ Χαμ στο πρωτάθλημα), ο Ζοζέ Μουρίνιο ετοιμάζεται πλέον για την εβδομάδα της κρίσης, όπου τα αποτελέσματα κόντρα σε Βαλένθια και Νιούκαστλ θα κρίνουν -κατά πάσα πιθανότητα- το μέλλον του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως αποκάλυψαν τα αγγλικά ΜΜΕ, οι παίκτες των "κόκκινων διαβόλων" υποστήριζαν σε μεταξύ τους συζητήσεις κατά την επιστροφή από το Λονδίνο (μετά την ήττα από την Γουέστ Χαμ) πως αυτή την εβδομάδα ενδέχεται να "τελειώσει" ο Μουρίνιο ενώ η "Sun" έβαλε ακόμα περισσότερη ίντριγκα στα αποδυτήρια.

Αυτό το έκανε μέσω σημερινού της δημοσιεύματος όπου αναφέρει πως ο Ζινεντίν Ζιντάν, που κατά πολλούς είναι ο "εκλεκτός" της διοίκησης της Γιουνάιτεντ για να πάρει τη σκυτάλη από τον Μουρίνιο, πήρε τηλέφωνο τον Πορτογάλο τεχνικό και τον διαβεβαίωσε πως από την πλευρά του δεν κάνει το παραμικρό για να του πριονίσει την καρέκλα και να του "φάει τη θέση".



 

Το ρεπορτάζ της "Sun" είχε μάλιστα ως αποτέλεσμα να γίνει και σχετική ερώτηση στον "special one" κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδωσε ενόψει του αγώνα με την Βαλένθια, με τον δημοσιογράφο να ζητάει επιβεβαίωση ή διάψευση της είδησης από πλευράς Πορτογάλου και εκείνον να αποκρίνεται: "Ρώτα τον τύπο πίσω σου, εκείνος έγραψε το θέμα".

Ο 55χρονος τεχνικός αναφερόταν στον Νιλ Κάστις που είχε υπογράψει το σχετικό αποκλειστικό θέμα της αγγλικής "Sun", με τον δημοσιογράφο που έκανε την ερώτηση να γυρίζει πίσω και να αναφωνεί: "Ο ναι, το έκανε...".

Τότε ήταν που ο προπονητής της Γιουνάιτεντ θέλησε να αστειευτεί με τους δημοσιογράφους και να ελαφρύνει το κλίμα στην αίθουσα Τύπου, προσθέτοντας: "Ναι, ρώτα εκείνον γιατί έχει βάλει κοριό στο τηλέφωνό μου και ξέρει..."



 

Δειτε Επισης

Ο Ντουράν άφησε πρόωρα την Αλ Νασρ του Ρονάλντο και υπέγραψε στην ομάδα του Μουρίνιο
Στη λίστα της Σπόρτινγκ ο Τζόλης
Μικρή η διαφορά ανάμεσα σε Άρσεναλ και Σπόρτινγκ για Γκιόκερες
Συμφώνησε με Αλ Χιλάλ μέχρι το 2028 ο Τεό Ερναντές-Θα αμείβεται με 10 εκατ. ετησίως
Σε προφορική συμφωνία με τον Λουίς Ντίας η Μπάγερν
Ντοναρούμα για τον τραυματισμό του Μουσιάλα: Είμαι σοκαρισμένος, δεν είχα πρόθεση να τον βλάψω
Η Αλ Χιλάλ θέλει να... τρελάνει τον κόσμο με τον Μέσι
Περνάει ιατρικά και ανακοινώνεται από την Μπαρτσελόνα ο Μπάρτζι
Πρώτη νίκη για Ελβετία, προκρίθηκε στην επόμενη φάση η Νορβηγία στο Women’s Euro 2025
Πλησιάζει σε Σάντσο η Γιουβέντους