Απόλλων: Ο πιο… τούρμπο εδώ και δεκαετίες!

Στη σχεδόν διετή θητεία του Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο του ο Απόλλων σχεδόν έχει… αποβάλει την ήττα από το πρόγραμμα και το λεξιλόγιό του, ωστόσο το εκρηκτικό ξεκίνημά του στο τρέχον πρωτάθλημα αναζητεί όμοιό του στις περασμένες δεκαετίες του συλλόγου.
 
Με το 2-0 στο ΓΣΠ επί της Ομόνοιας ο σύλλογος της Λεμεσού έφτασε τις τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, επίδοση που δεν είχε καταγράψει ούτε τη σεζόν του τελευταίου πρωταθλήματός του (2005/06)!

Αν μάλιστα συνυπολογίσουμε και τον συντελεστή τερμάτων του (13-1), τότε ο Απόλλωνας καταγράφει το πιο… τούρμπο ξεκίνημά του μέσα στη χιλιετία, αφού και την περίοδο 2003/04 είχε εκκινήσει με καρέ νικών, αλλά τότε τα τέρματά του ήταν 12-1.
 
Τόσο πριν από 15 χρόνια όσο και την περίοδο 1997/98 (τέσσερις νίκες με 12-2 γκολ) το νικηφόρο σερί των «κυανολεύκων» είχε σταματήσει την πέμπτη αγωνιστική και μάλιστα με ήττα (εντός έδρας 1-0 από τον ΑΠΟΕΛ το 2003 και εκτός έδρας 2-0 από τη Νέα Σαλαμίνα πριν από 21 χρόνια).
 
Για να μην… τριτώσει το κακό, η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή θα πρέπει στις 20 Οκτωβρίου να καταβάλει στο «Τσίρειο» τον Ερμή, ο οποίος θα αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε του εν όψει του ταξιδιού στη Φρανκφούρτη.

Δειτε Επισης

«Η δουλειά μας δεν είναι να παίζουμε μόνο ποδόσφαιρο, μας κατηγορούσαν ότι δεν είχαμε Κύπριους»
Συμφωνεί με την FIFPRO ο Νεοφυτίδης-«Η FIFA βάζει πάνω από όλα το κέρδος»
Κατάλογος επικίνδυνων αντικειμένων στα γήπεδα-Ανάμεσα τους γυάλινα ποτήρια, εργαλεία και πανό με υβριστικά συνθήματα
Φουλάρουν για τις ρεβάνς οι κυπριακές ομάδες-Αναλυτικά το πρόγραμμα
Το μήνυμα Γκόμεθ μετά το τέλος της προετοιμασίας-«Να γίνουμε αδίστακτη ομάδα»
Ενώθηκαν ΑΕΛίστες και Απολλωνίστες για τους πυρόπληκτους-Βοήθησαν σε καθαρισμούς στο Βουνί
ΒΙΝΤΕΟ: Το φοβερό γκολ του Κατελάρη στο τελευταίο φιλικό της Ανόρθωσης
Το ιδιαίτερο αντίο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον κόσμο του Ηρακλή
Θλίψη στην ΑΕΛ και τον αθλητισμό, έφυγε από τη ζωή η Στέλλα Καλοπαίδη Γρηγορίου-«Αντίο ''θεά του Ανέμου''»
Τέταρτος μακροβιότερος προπονητής στο πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας ο Δώνης