Θέλουν να «βάψουν» τη Φρανκφούρτη στα γαλάζια

Oι οπαδοί του Απόλλωνα ετοιμάζουν απόβαση στη Γερμανία για τον αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο την 'Αιντραχτ. Οι φίλοι των γαλάζιων θα δώσουν μαζικά το παρών τους, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις αναμένονται περισσότερα από 2000 άτομα να βρίσκονται στο γήπεδο για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Να θυμίσουμε πως προ ημερών έχει γεφυρωθεί το χάσμα που δημιουργήθηκε μεταξύ οργανωμένων της ομάδας και της διοίκησης του συλλόγου, έτσι θα πραγματοποιηθεί κανονικά η οργανωμένη εκδρομή που ήταν προγραμματισμένη.

Οι «φυγάδες» θέλουν να ζήσουν στιγμές ανάλογες με εκείνες της περσινής χρονιάς απέναντι στην Έβερτον, όταν ο κόσμος είχε μεταβεί μαζικά στην Αγγλία γι' αυτό και θέλουν να δώσουν κυανόλευκο χρώμα στη Φρανκφούρτη.

Δειτε Επισης

Το ιδιαίτερο αντίο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον κόσμο του Ηρακλή
Θλίψη στην ΑΕΛ και τον αθλητισμό, έφυγε από τη ζωή η Στέλλα Καλοπαίδη Γρηγορίου-«Αντίο ''θεά του Ανέμου''»
Τέταρτος μακροβιότερος προπονητής στο πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας ο Δώνης
«Αποχωρεί από Φορταλέζα και συνεχίζει την καριέρα του στην Πάφο ο Νταβίντ Λουίζ»
Ο απολογισμός των κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη και το πρόγραμμα των επαναληπτικών
Άντεξε στη Σλοβενία και παίζει στην Αρένα τα ρέστα της για πρόκριση η ΑΕΚ
Έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά κέρδισε την Πούσκας Ακαντέμια ο Άρης
Κέρδισε την Τορπέντο και πάει στη Γεωργία για την πρόκριση η Ομόνοια
Ευχάριστα νέα στην Ανόρθωση-Άναψε πράσινο το CAS για άρση του εμπάργκο, εγγράφονται τα νέα αποκτήματα
Προσφέρει 100.000 και δημιουργεί ταμείο αλληλεγγύης η ΚΟΠ για τους πυρόπληκτους