ΒΙΝΤΕΟ: Η κορυφαία «κανονιά» του Καραγιόλ!

Καλύτερο τέρμα του Απόλλωνα για τον μήνα Σεπτέμβριο αναδείχθηκε το μακρινό σουτ του Μουσταφά Καραγιόλ στην αναμέτρηση με την ΕΝΠ, σε σχετική ψηφοφορία που έγινε. Δεύτερος στη ψηφοφορία ήταν ο Σαρδινέρο για το γκολ του στον ίδιο αγώνα, όπου οι γαλάζιοι είχαν επικρατήσει με 5-0. 

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

«Το εκπληκτικό τέρμα του Mustapha Carayol κόντρα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου (5-0) αναδείχθηκε ως το κορυφαίο τέρμα για τον μήνα Σεπτέμβριο με το εντυπωσιακό ποσοστό 75%, μετά από ψηφοφορία η οποία πραγματοποιήθηκε στην επίσημη σελίδα της ομάδας μας στο Facebook.

Δεύτερο στις προτιμήσεις του κόσμου επιλέχθηκε το τέρμα του Adrian Sardinero με ποσοστό 17%, το οποίο επιτεύχθηκε επίσης στον ίδιο αγώνα.

Μετά από κλήρωση η οποία διενεργήθηκε από το τμήμα Μάρκετινγκ της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ, τυχερός του διαγωνισμού είναι ο Christoforos Stylianou ο οποίος κερδίζει μία υπογεγραμμένη μπάλα από όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Το τμήμα μάρκετινγκ της ομάδας μας θα επικοινωνήσει με το νικητή σχετικά με την παραλαβή του δώρου.

Συγχαρητήρια και σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή».

Δειτε Επισης

Τέταρτος μακροβιότερος προπονητής στο πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας ο Δώνης
«Αποχωρεί από Φορταλέζα και συνεχίζει την καριέρα του στην Πάφο ο Νταβίντ Λουίζ»
Ο απολογισμός των κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη και το πρόγραμμα των επαναληπτικών
Άντεξε στη Σλοβενία και παίζει στην Αρένα τα ρέστα της για πρόκριση η ΑΕΚ
Έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά κέρδισε την Πούσκας Ακαντέμια ο Άρης
Κέρδισε την Τορπέντο και πάει στη Γεωργία για την πρόκριση η Ομόνοια
Ευχάριστα νέα στην Ανόρθωση-Άναψε πράσινο το CAS για άρση του εμπάργκο, εγγράφονται τα νέα αποκτήματα
Προσφέρει 100.000 και δημιουργεί ταμείο αλληλεγγύης η ΚΟΠ για τους πυρόπληκτους
Προσέφερε το «Νίκος Σολομωνίδης» η ΑΕΛ για τις πυρκαγιές στη Λεμεσό-Εκστρατεία ειδών πρώτης ανάγκης
Η προϊστορία μας με την Ουγγαρία στα Κύπελλα Ευρώπης