Δυναμική πρεμιέρα ο Μπιγκς

Μπορεί η Πετρολίνα ΑΕΚ να μην κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο στη χθεσινή (17/10) αναμέτρηση με τη Μπάλκαν για τη πρώτη αγωνιστική των ομίλων του FIBA Europe Cup, παρόλα αυτά είχε ένα μεγάλο κέρδος. Ο λόγος για τον Τάιρελ Μπιγκς, ο οποίος έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά τη σεζόν και φαίνεται πως θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο στην φετινή ΑΕΚ.

Ο 32χρονος Αμερικανός (με κυπριακή υποκοότητα), φέτος παίρνει περισσότερο χρόνο προσδίδοντας δυναμικότητα στη ρακέτα, ενώ δεν φοβάται να δοκιμάσει το χέρι του από μέση και μακρινή απόσταση. Στο χθεσινό παιχνίδι με την Μπάλκαν για τη πρώτη αγωνιστική του FIBA Europe Cup ήταν ο πρώτος σκόρερ και ο καλύτερος παίκτης για τους κιτρινοπράσινους, καθώς είχε 20 πόντους με 7/11 δίποντα, 1/1 τρίποντα και 3/6 βολές, ενώ μάζεψε και 4 ριμπάουντ έχοντας efficiency 18. Η εικόνα που έβγαζε στο γήπεδο είχε δυναμισμό, καθώς τα έβαζε με τους ψηλούς της Βουλγάρικης ομάδας, κερδίζοντάς τους σε αρκετές περιπτώσεις κατά κράτος.
 
Το ίδιο καλός ήταν και στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με την ΕΘΑ, όπου πέτυχε 11 πόντους σε 15 λεπτά συμμετοχής, έχοντας μάλιστα 2/2 τρίποντα!
 
Ο Τάιρελ Μπιγκς είναι ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του κυρίου Κουκούρη, ο οποίος δείχνει διάθεση να το εκμεταλλευτεί στο έπακρο!
 

Δειτε Επισης

Μπαρτζώκας: «Δεν μιλάμε για ατυχία επειδή πέσαμε με τη Ρεάλ...»
Παπανικολάου: «Στόχος να πάμε στο Final 4 και να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα»
Προς sold out και το Ελλάδα-Ιταλία για το FIBA EuroBasket 2025
Ολοκληρώνεται στις 23 Απριλίου η κανονική περίοδος της ECOMMBX Basket LeagueMε τους αγώνες της 27ης αγωνιστικής
Θρίαμβος της Κένυας σε άνδρες και γυναίκες στον Μαραθώνιο Βοστώνης
Τεράστια επιτυχία της Κυπριακής Σκοποβολής-Χάλκινος ο Λεύκιος Μιλτιάδους
Επέστρεψε στην Ελλάδα η χρυσή εθνική υδατοσφαίρισης γυναικών
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στη Μαδρίτη
Επέστρεψε στο WNBA η Σέπαρντ
Δύο παγκόσμια ρεκόρ για τον Κάρλος Νάσαρ στο Ευρωπαϊκό Άρσης Βαρών