Όταν οι κυπριακές ομάδες έκαναν συνεργασίες… κορυφής με την Cobalt

Η έναρξη της λειτουργίας της Cobalt το 2016 άνοιξε το… δρόμο για χορηγικές συνεργασίες και στο χώρο του ποδοσφαίρου. Η αεροπορική εταιρεία, αργά το βράδυ της Τετάρτης (17/10), ανακοίνωσε την οριστική προσγείωση της εταιρείας και ρίχνοντας τίτλους τέλους στη διετή δραστηριοποίησή της στον τομέα των αερομεταφορών.

Εξέλιξη που σαφώς επηρεάζει ποδοσφαιρικές ομάδες. Ήδη στον Απόλλωνα νιώθουν άμεσα το πρόβλημα, καθώς αρκετοί οπαδοί των γαλάζιων είχαν κλείσει με τη συγκεκριμένη εταιρεία για την πτήση στη Φρανκφούρτη όπου θα γίνει o αγώνας με την Άιντραχτ την επόμενη Πέμπτη (26/10).
 
Aλλαγή θα υπάρξει και στο επόμενο ταξίδι της ΑΕΚ στη Βουλγαρία, για το παιχνίδι με την Λουντογκόρετς, καθώς ήταν διευθετημένο η αποστολή να πετάξει με την Cobalt.

Η Cobalt… συνόδεψε και επίσημες αποστολές στα ταξίδια τους. Μάλιστα, το Δεκέμβριο του 2017 όταν μετέφερε την αποστολή του ΑΠΟΕΛ στο Λονδίνο για τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Τότεναμ, στο πίσω μέρος του αεροπλάνου είχε τοποθετηθεί το σήμα της ομάδας. Οι γαλαζοκίτρινοι είχαν στις φανέλες το εμπορικό σήμα της εταιρείας στην περσινή σεζόν.
Η Ανόρθωση πρόσφατα (2 Αυγούστου) ανακοίνωνε τη σύναψη συμφωνίας με την Cobalt, κάνοντας λόγο για συνεργασία κορυφής. Με τη χορηγία αυτή, η Cobalt θα διαφημιζόταν στις φανέλες της ομάδας της Αμμοχώστου.


Η Ομόνοια συχνά πυκνά διοργάνωνε διαγωνισμούς με τους τυχερούς να κερδίζουν αεροπορικά εισιτήρια από την Cobalt, που ήταν ανάμεσα στους επίσημους χορηγούς της ομάδας.

 


Από εκεί και πέρα, η Cobalt σε αυτά τα δύο χρόνια χορήγησε και άλλες αθλητικές εκδηλώσεις, όπως για παράδειγμα το – τουρνουά ακαδημιών - Cobalt Nicosia International Cup 2016, στο οποίο αποτέλεσε τον title sponsor του τουρνουά.

Δειτε Επισης

Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»